luomu

VILLD

Pop up-ravintolana sekä nettisarjana vaikuttanut VILLD -villiruokakonsepti avasi ovensa pysyvästi Alppiharjuun.

Ravintolan vaihtuva viiden ruokalajin vegaaninen menu koostuu noin 70 prosenttisesti itse luonnosta kerätyistä villiraaka-aineista. Ossi Palonevan keittiössä juuret, marjat, kasvit, sienet, siemenet ja syötävät kukat muuntuvat mm. savustamisen, fermentoinnin, kuivaamisen ja idättämisen seurauksena puhtaiksi ja vahvoiksi elämyksiksi.

Pupu Tripla

Älä tingi nautinnosta.

Laadukkaita, käsintehtyjä salaatteja parhaista raaka-aineista. Vaihtoehto parempien valintojen sekä kestävämmän maailman ja terveellisemmän elämäntavan puolesta, nautintoa unohtamatta.

Kokeile, miltä salaatti voi parhaimmillaan maistua!

Lonnan ravintola

Lonnan ravintolassa tarjoillaan laadukasta ja kesäistä saaristolaisruokaa modernilla otteella. Saatavuuden mukaan käytetään kauden tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa.

Kaisa-talon Kirja & Kahvi

Tavallista fiksumpi kahvila,
tavallista herkullisempi kirjakauppa!

Kaisa-talon Kirja & Kahvi on viihtyisä kirjojen, kahvin ja ihmisten kohtaamispaikka. Kirjakaupasta löytyy kiehtovimmat tieto- ja tiedekirjauutuudet, ja kahvilan herkut on tehty sen omassa keittiössä.

Ravintola Plein

Plein on viihtyisä korttelibistro Puu-Vallilan kupeessa. Pieniä, laadukkaita jaettavia annoksia ja naturalviinejä. Pleinissä voi syödä pitkän kaavan mukaan tai piipahtaa vain lasilliselle.

PAPU Design

PAPU Market on yhteisöllinen kauppapaikka Helsingin sydämessä, Kauppatorin kupeessa. Market tarjoaa kuratoidun valikoiman naisten- ja lastenvaatteita & asusteita, sekä luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita & tuoksuja.

Bär Bar

Bär Bar on suomalainen välipalabaari joka rakastaa suomalaisia marjoja. Marjat ovat ravinnerikkaita ja puhtaita raaka-aineita ja kasvavat luonnollisesti lähellä. Bär Bar valmistaa niistä herkullisia välipaloja, jotka tekevät pelkkää hyvää!