elokuvateatteri

Finnkino Itis

Itikseen avattiin marraskuussa 2018 upea yhdeksän salin elokuvateatterikokonaisuus, jonka vetonaulana on Suomen ensimmäinen huippumoderni IMAX-teatteri! Lisäksi teatterissa onkuusi muuta klassista elokuvateatterisalia sekä kaksi LUXE premium-salia.

Palvelua arvostaville elokuvateatterin 2. kerroksessa on myös viihtyisä Oscar's Bar, jossa voi käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää, "film foodia", nautittavaksi elokuvaa ennen tai jälkeen, tai premium-saleissa elokuvanäytöksen aikana.

Kino K13

Suomen elokuvasäätiön Kino K13 sijaitsee vanhassa tiilimakasiinissa Helsingin Katajanokalla. Elokuvateatteri Kino K13 palvelee elokuva-alan ammattilaisia ja juhlistaa elokuvateatterikulttuuria tarjoamalla monipuolisesti elokuvanäytöksiä. Lyhyesti kerran kuussa on Suomen elokuvasäätiön järjestämä maksuton elokuvamatinea. Myös tilausnäytöksiä.

Cinamon Helsinki REDI

Kauppakeskus REDIssä sijaitsevassa Cinamon Helsinki REDI elokuvateatterissa on viisi premium-luokan elokuvateatterisalia. Cinamon REDIn ohjelmasta löytyy niin suosittuja Hollywood-elokuvia, taide-elokuvia, kotimaisia elokuvia kuin vaihtoehtoistakin ohjelmaa (live-esityksiä, teatteria ym.).

Kino Regina

Kino Regina Keskustakirjasto Oodissa on Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVIn) elokuvateatteri. KAVIn esitystoiminnan ydintehtävä on elokuvahistorian ja elokuvakulttuurin monipuolinen esitteleminen. Suurten klassikoiden rinnalla Kino Reginassa nähdään niin nykyelokuvaa kuin taide- ja vaihtoehtoelokuvaakin.

Näytöksiä järjestetään kuutena päivänä viikossa, tiistaista sunnuntaihin, keskimäärin kolme näytöstä päivässä.