kansainvälinen

Helsinger

Helsinger on klassisen eurooppalaisen keittiön inspiroiva elegantti ravintola, joka tarjoaa laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettua ruokaa.

Fredde's

Ravintola Fredde's Pasilan Mall of Triplassa on aina kätevästi matkan varrella olitpa lähellä töissä tai menossa huippuartistin keikalle, lätkämatsiin tai messuille.

Keittiön sydän on hiiligrilli, jossa paistuvat keittiömestarien tarkoin valitsemat sesongin parhaat kasvikset sekä taidolla valitut lihat ja kalat rapean herkullisiksi ja paahteisiksi.

Ravintolan ylpeys on aidoilla puilla lämmitettävässä napolilaisessa pizzauunissa paistettua pizza. Se vie sydämen ensi puraisulla!

Ravintola Famu

Ravintola Famussa nautitaan pohjoismaisesta ja eurooppalaisesta ruokakulttuurista, joiden parhaat klassikkoreseptit on päivitetty moderneiksi kokonaisuuksiksi ja jotka yllättävät raikkaalla esillelaitolla.

Hotellin aamiaiselle ovat myös muut kuin hotellissa yöpyvät tervetulleita.

Amarillo

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä

My o My

My o My on vuonna 2008 perustettu konseptimyymälä joka sijaitsee Kämp Galleriassa. Liikkeessä on tarjolla huolellisesti kuratoitu valikoima muotia kansainvälisiltä merkeiltä.

My o Myn valikoima on ostettavissa myös Farfetch-nettikaupasta. Tyylisivusto Highsnobiety on valinnut My o Myn Skandinavian 15 parhaimman muotikaupan joukkoon.

Allas Restaurants

Allas Restaurants, Allas Sea Pool merikylpylän yhteydessä, kokoaa yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta. Allas Café & Terrace, Allas Bistro & Lounge ja Allas Sky Bar.

Allas Cafe & Terrace palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja toimii rentona ajanviettopaikkana kaupungin keskeisimmällä sijainnilla.

Allas Bistro & Lounge on urbaani merinäköalaravintola Altaan toisessa kerroksessa yhdellä Helsingin upeimmista sijainneista.

Allas Sky Bar tarjoaa Helsingin suurimman ja ainutlaatuisimman kohtaamispaikan sekä näköalan, josta voit nauttia aamupäivästä yön pikkutunneille saakka.

Altaan ravintoloissa voi varata myös VIP-pöydän ja viettää eksklusiivisen illan oman seurueen kanssa upeissa merimaisemissa. VIP-pöytä takaa sujuvan illanvieton ja juomatarjoilun oman pöytähostin kera. Lue lisää kotisivuilta.

Ravintola Palace

Kaupungin kattojen yllä Etelärannassa sijaitseva Palace on aina ollut suomalaisen gastronomian edelläkävijä. Ravintola valmistui Helsingin olympialaisiin vuonna 1952, ja se oli Suomen ensimmäinen Michelin-tähdellä palkittu ravintola vuonna 1987. Tätä nykyä Palacen keittiötä johtaa keittiöpäällikkö Eero Vottonen, jonka tavoitteena on tarjota vierailleen hienostunut mutta yllätyksellinen pohjoismainen ravintolaelämys.

Ravintolalla on yksi Michelin tähti.