Second hand

Ruutu-Rouva

Ruutu-Rouva on vuonna 1983 perustettu vaateliike Helsingin Punavuoressa. Ruutu-Rouvan valikoimaan kuuluvat sekä uudet että käytetyt vaatteet, kuten naisten leningit, laukut, kengät ja korut. Liikkeessä on myös kattava valikoima käytettyjä turkiksia. Arki- ja juhlavaatteiden lisäksi liike myy kansallispukuja.

Unnew

Unnew on sisustukseen ja huonekaluihin keskittynyt second hand -liike Helsingin Punavuoressa. Myynnissä on kaikkea sisustukseen, Arabian kulhoista Artekin jakkaroihin. Second hand myymälän ohessa toimii myös kahvila jonka valikoimasta löytyy mm. itsetehtyjä leivonnaisia sekä salaatteja.

Kierrätyskeskus Suomenoja

Kierrätyskeskus Suomenojan valoisa kolmeen kerrokseen sijoittuva kierrätyskauppa Espoossa on ihastuttava aarreaitta. Voit istahtaa lukunurkkaan lueskelemaan, rentoutua kahvikeitaassa tai pistäytyä kauniina päivänä kaupan omalla terassilla. Suomenojalla järjestetään silloin tällöin erilaisia tapahtumia, esimerkiksi kierrätysmyyjäisiä ja lettukestejä.

Kierrätyskeskuksia löytyy useampi pääkaupunkiseudulta.

Kierrätyskeskus Porttipuisto

Kestävä elämäntapa ja ekologinen sisustaminen ovat Porttipuiston kierrätyskeskusmyymälän kulmakiviä. Yksikerroksinen ja valoisa myymälä innostaa uudelleenkäyttöön sekä käytännön ratkaisuilla että inspiroivilla ideoilla. Valikoimassa on esimerkiksi huonekaluja, kodin pientavaraa, viihdettä ja luettavaa, kuten myös vaatteita, asusteita ja leluja.

Kierrätyskeskuksia löytyy useampi pääkaupunkiseudulta.

Kierrätyskeskus Myyrmäki

Kierrätyskeskus Myyrmäki on kirjanystävien myymälä kauppakeskus Isomyyrissä Vantaalla. Yksikerroksisen kaupan valikoimassa on monipuolisesti pientavaraa, jolla katat kauniisti ja piristät sisustustasi nopeasti ja ekologisesti. Myymälän laaja kirjavalikoima erottuu edukseen, ja askartelijan aarreaitta saa kädentaitajien sormet syyhyämään. Valikoimassa on muutakin viihdettä levyjen ja elokuvien muodossa. Myymälästä löytyy runsain mitoin myös vaatteita, asusteita ja leluja.

Kierrätyskeskuksia löytyy useampi pääkaupunkiseudulta.

Kierrätyskeskus Koivukylä

Koivukylän kierrätystavaratalo Vantaalla on kaksikerroksinen 3000-neliöinen käytetyn tavaran ostosparatiisi. Koivukylän valikoima on monipuolinen, rönsyillen harrastusvälineistä kirjoihin ja leluista elektroniikkaan, pientavaroita ja vaatteita unohtamatta. Alakerrasta löytyy myös rakennustarvikkeita sekä huonekaluja, kuten sohvia ja sänkyjä.

Kierrätyskeskuksia löytyy useampi pääkaupunkiseudulta.

Fida secondhand Columbus

Fida secondhand on Suomen suurin kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Fida Columbuksesta löytyy mm. vaatteita, koruja ja kirjoja - edulliseen hintaan. Tuotot käytetään Fidan tekemään työhön yli 40 maassa. Fida on suomalainen lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö.

Charwinette

Charwinette Yrjönkadulla on vintageliike jossa on viinibaari, ja joka toimii myös tapahtumapaikkana.

Stailausta, vaatteiden vuokrausta, sisustussuunnittelua, joogaa, burleskitunteja, energiahoitoja jne.