Työskentely

Kotikonttorissa

Etätyöhön ja opiskeluun soveltuva merihenkinen tila Tyynenmerenkadulla ratikan varrella. Tilassa jääkaappi eväille sekä wc-tila, pyörän voi jättää tilan eteen tai ottaa sisälle. Säädettävät sähköpöydät tai mukavat nojatuolit takaavat mukavat olosuhteet. Lähistöllä monia kahviloita ja lounasravintoloita.

Kotikonttorissa

Etätyöhön ja opiskeluun soveltuva tila, monipuolisia työpisteitä, säädettäviä sähköpöytiä sekä mukavia nojatuoleja. Framery-tila puheluille ja hiljaiseen työntekoon. Jääkaappi eväille sekä wc-tila. Pyörän voi jättää tilan ikkunan eteen, autopaikkoja Hiihtäjäntiellä, Supermarket Hertta vastapäätä ja paljon ravintoloita ja kahviloita lähellä. Metrolle ja bussille kivenheitto.

Spacehub

Spacehub on yksityinen työ- ja tapaamistila missä ja milloin vain. Helppo ja yksityinen tila tapaamisille tai arjen tueksi, kun etätyö ei onnistu kotona.

Ensimmäiset Spacehub-työtilat löytyvät Helsingin, Vantaan ja Espoon kauppakeskuksista, palveluiden ja ravintoloiden ääreltä.

Spacehub-sovelluksella (Google Play Store ja App Store) etsit, varaat, avaat ja maksat työskentelytilan. Spacehubissa voit osallistua palavereihin ilman häiriöitä tai huolta tietoturvasta. Äänieristyksen ansiosta työrauha on aina taattu.

Spacehub-työtilat ovat ammattimaisia tapaamispaikkoja ja työtiloja. Tilojen puhtaudesta huolehditaan ja ilma on raikasta sillä se vaihtuu 90 sekunnin välein. Pöytäpinnat ja ovenkahvat on käsitelty viruksia ja bakteereita tuhoavalla pinnoitteella.

Löydä lähin Spacehub: Ainoa, Kluuvi, Kaari, Dixi, Itis, Factory (Pitäjänmäki), Iso Omena, Tripla, Redi, Hertsi, GLO Hotels Airport, A-Bloc, Arabia.

Mesta Coworking

Mesta Coworking on kotoisa coworking-tila, jossa voi keskittyä työhön kotoisassa tunnelmassa. Joustavat jäsenyysvaihtoehdot ja sisäänpääsy 24/7. Tilasta löytyy erilaisia työpisteitä, huone hiljaiseen työskentelyyn, puhelinkopit, kokoustila, keittiö ja jopa varusteltu podcast-huone. Kahvi, tee ja villasukat sisältyvät hintaan.

Mesta Coworking sijaitsee Herttoniemen metron lähellä.

Village Works

VillageWorks on työtila ja -yhteisö jo 400 yritykselle ja yrittäjälle Helsingissä. Kaksi coworking-tilaa, 22 kokoushuonetta ja iso valikoima toimistohuoneita takaavat joustavat tilat kaiken näköisille ja kokoisille yrityksille. Helsingin keskustan kokoustilat ovat varattavissa yhdestä tunnista eteenpäin, ja coworking on avoinna joka arkipäivä rauhallista työtilaa etsiville.

Tilojen lisäksi yhteisön jäsenille on tarjolla kattavasti hyvinvointipalveluja, workshoppeja ammatilliseen kehittymiseen sekä muita tapahtumia. Toimivat työtilat ja mukava työyhteisö ovat VillageWorksin kulmakiviä.

UMA Teurastamo

UMA tarjoaa jaettuja työtiloja ja palveluratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Työtiloissa voi työskennellä tehokkaasti ja joustavasti, joko omassa työtilassa tai osana laajempaa työskentely-yhteisöä.

UMA työskentelytilat sijaitsevat liike-elämän keskeisillä paikoilla Pohjoismaissa ja Baltiassa.