Yökerhot ja klubit

Gate A21

Gate A21 on rento drinkki- ja cocktail-baari jonka intiimi musiikkiklubi ja tyylikäs industrial-hengessä sisustettu miljöö tarjoaa puitteet niin leppoisammalle istuskelulle kuin sykettä ja tanssia kaipaavalle.

El Patron Club & Lounge

El Patron on monipuolinen yökerho jossa Dj:t pitävät huolta tanssilattian sykkeestä. Musiikkia soitetaan kahdella eri tanssilattialla, kahdessa eri tunnelmassa: Mainfloorilla soi R'n'b sekä muita klassikoita ja Black room keskittyy EDM- ja clubhitteihin. Tarjolla on myös laaja valikoima erikoisoluita ja viinejä, viikonloppuisin cocktailbaarista on saatavilla mehukkaita drinkkejä.

Butchers

Butchers on kansainvälinen keidas, jonka inspiraatio tulee New Yorkin Meat packing districtistä. Butchers on korkealaatuinen mutta maanläheisestä juhlapaikka, baari heille jotka rakastavat herkullisia cocktaileja ja auringon laskiessa yökerhon sykettä.

Heidi's Bier Bar

Heidi's Bier Barissa voit kokea aidon after ski -tunnelman. Kolmessa kerroksessa tunnelma on katossa kun olut virtaa, pöydillä tanssitaan Oktoberfest-tyyliin ja taustalla soivat saksalaiset, suomalaiset ja kansainväliset hitit luoden täydellisen after ski -tunnelman.