Aktiviteettikohteet

Raivoomo

Raivoomo on paikka jossa voi pitää hauskaa uudella, uniikilla tavalla. Siellä voi lievittää stressiä, purkaa patoutumia ja päästää höyryt ulos turvallisesti, ohjatusti ja ennen kaikkea uskomattoman nautinnollisesti!

Perusajatus on yksinkertainen. Saat käyttöösi huoneen jossa on lajitelma tavaroita jotka voit rikkoa haluamallasi tavalla. Käytössä on pesäpallomaila. Rikottava irtaimisto koostuu yleisistä kodin- ja toimiston tarvikkeista sekä elektroniikasta.

EXITE Live Games

Helsingin Katajanokalla sijaitseva escape room-pelikeskus tarjoaa koukuttavan, hauskan ja erittäin jännittävän tosielämän pelikokemuksen, jossa tarkoituksena on selviytyä ulos 60 minuutin aikana huoneesta, joka on täynnä mielenkiintoisia interaktiivisia tehtäviä. Toisin kuin tietokonepeleissä, escape roomissa pelataan fyysisesti muiden ihmisten kanssa todellisessa tilassa ja näin pelikokemus on entistä todentuntuisempi ja jännittävämpi!

Exiten huonetarjonnasta löytyy erityyppisiä pelejä eri makuun ja eri haastavuustasoilla. Huoneet on suunniteltu alusta lähtien itse, joten ne ovat yksilöllisiä eivätkä kopioita muualta. Escape room-pelit sopivat hyvin myös perheille.

Exite Live Games -pelit sijaitsevat kolmessa osoitteessa Katajanokalla.

NJK Sailing Center

NJK Sailing Center tarjoaa purjehdusopetusta kaikilla tasoilla, aloittelijasta huippupurjehtijaan. Sailing Centerillä voi purjehtia ilman omaa venettä joko omillaan tai viikottaisissa treeneissä ja kisoissa.

Sailing Center järjestää myös alkeiskursseja ja kisoja viikonloppuisin.

aMazed Games Erottaja

aMazed Games Room Escape tarjoaa mahdollisuuden olla pääosassa adrenaliinintäytteisissä ja tiivistunnelmaisissa tosielämän pakohuonepeleissä kahdessa eri toimipisteessä Helsingin keskustassa. Intensiivisessä pakohuoneessa pelaaja joutuu arvoitusten ja lukkojen avulla keksimään tiensä ulos yhden tunnin kuluessa. aMazed Gamesin pakohuoneissa ei ole aikaa tai paikkaa. On vain lukkoja, arvoituksia sekä löytämisen ja oivaltamisen riemua. aMazed Gamesissa on panostettu pelien visuaalisuuteen ja aidon tunnelman luomiseen lavastustaiteen ja musiikin avulla, osa pakohuonepelejä on mahdollista toteuttaa myös näyttelijöillä. Peli kestää tunnin ajan, mutta aina voi yrittää päästä pakoon aikaisemmin.

Biitsi Pasila

Biitsi Pasila on uniikki sisäkesäkonsepti, jossa yhdistyy lämpö, hiekkaranta ja beach volley. Ikitropiikin hauskat aktiviteetit, beach volley, aidot palmut ja erinomainen rantabaari takaavat viihtymisen pitkään. 26-asteen lämpötila pakottaa jättämään talvivaatteet narikkaan!

Biitsiltä löytyy kolme beach volley kenttää ja hiekka-alue pienemmille hiekkapelille, 3 baaria, 3 erikokoista kokous-/backstagetilaa ja 3 saunatilaa. Tapahtumia Biitsillä voi järjestää jopa 1000 hengelle.

Surf House Helsinki

Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Halusitpa surffata, rentoutua, syödä, juhlia tai viettää kivan kesäpäivän lasten kanssa, Surf House ei jätä ketään kylmäksi.

Surf House Helsingin Heat Wave -saunakokonaisuudessa voi nauttia näyttävistä löylyistä huippumoderneissa puitteissa.

Rantaravintola Tortilla House tarjoaa herkullista ja aina tuoreista raaka-aineista tehtyä Fresh Mexiä katukeittiötyyliin. Surf Loungen baari on paikka, jossa yhdistyy trendikkäät trooppista henkeä luovat drinkit, kattava valikoima jääkylmiä oluita, lonkeroa, siideriä sekä alkoholittomia virvokkeita.