Galleriat

Taiteilijatalo Gjutars

Taitelijatalo Gjutars sijaitsee idyllisellä kulttuurialueella Vantaan Kuninkaalassa. Taiteilijatalo Gjutarsin yläkerrassa on Vantaan Taiteilijaseuran residenssiasunto sekä studio. Talon alakerrassa sijaitsee taiteilijalle vuokrattva työhuone ja näyttelytila Galleria Gjutars.

Kuva/Tila

Kuva/Tila esittelee Taideyliopiston Kuvataideakatemian piirissä syntyvää taidetta, ja taiteilijat ovat akatemian eri koulutusasteiden opiskelijoita sekä tutkijoita, alumneja ja vierailijoita.

Kulttuuritila Albatross

Suomi-Venäjä-seuran ylläpitämä kulttuuritila Albatross on suomalais-venäläisen yhteistyön ja Venäjän monimuotoisen kulttuurin sekä kielten monitoimitila 1880-luvun tunnelmallisessa punatiilimakasiinissa Katajanokalla.

Kulttuuritila Albatrossin toiminnan ydintä ovat Vintti-gallerian näyttelyt, intiimit kulttuuritapahtumat, kohtaamiset olohuoneessa, venäjän ja suomalais-ugrilaisten kielten kurssit, teemapäivät sekä kaikenikäisille suunnatut kulttuurityöpajat. Se toimii Venäjä-aiheisten keskustelujen ja luentojen striimausstudiona sekä Venäjään liittyvän kauno- ja tietokirjallisuuden kotina: Albatrossin myymälässä toimivat kirjakaupat Rosebud ja Ruslania.

Glasshouse Helsinki

Glasshouse Helsinki Aleksanterinkadulla on tila taiteilijoille, suunnittelijoille, tieteenharjoittajille ja asiakkaille tavata ja ideoida yhteisymmärryksessä. Ideoida ihmisten, yhteisöiden, yritysten, yhteiskunnan ja ympäristön hyväksi.

Glasshouse Aleksilla voi tutustua erilaisiin kestäviin pohjoismaisiin tuotteisiin ja toimijoihin. Skall Studiosta ja Aiayu from Denmarkista Vuokko Nurmesniemen asuihin, ja pienempiin, vastuullisiin suomalaisiin toimijoihin kuten Tauko, Ordbord jewellery ja uudistettuihin Hanna Sarénin puukenkiin. Berliiniläisellä kirjakauppa do you read me?!:llä on myös osansa konseptissa. Lukeminen, tieto, kirjat ja lehdet edesauttavat ympäröivän maailman ymmärtämistä ja opastavat matkalla tulevaisuuden visioihin. Lokal Helsinki, joka on osa Glasshouse Helsinkiä, jatkaa paikallisten käsityöläisten ja taiteilijoiden työn edistämistä omassa tilassaan.

Toisen kerroksen Glasshouse Helsinki galleriatila on tila taiteelle, muotoilulle, uusille ideoille, ajatuksille ja innovaatioille.

Galleria Seinä

Galleria Seinä on vuonna 2014 perustettu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ikkunagalleria Mannerheimintien varrella Töölössä. Galleria esittelee liiton jäsenyhteisöjen taiteilijoiden teoksia tarjoten laaja-alaisesti maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia, veistoksia, valokuvia ja videotaidetta eri puolilta Suomea.

Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja ovat avoinna yleisölle ympäri vuorokauden.