Modern Nordic

Ravintola PLATS

Hanasaaressa sijaitseva Ravintola PLATS on tuttavallinen kohtaamispaikkaa, johon kaikki ovat tervetulleita.

PLATS on myös paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoon ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

Bistro Sinne

Bistro Sinne - se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa - jossa on mahdollista nauttia pohjoismaalaisista, moderneista mauista niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla.

Ravintola Söder

Ravintola Söder tarjoaa mahtavia alkuruokia ja jälkiruokia josta voi koota upean kokonaisuuden oman maun mukaan. Piipahda vaikka lasilliselle viiniä ja pienelle makupalalle tai porukalla nauttimaan koko menusta!

Allas Restaurants

Allas Restaurants, Allas Sea Pool merikylpylän yhteydessä, kokoaa yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta. Allas Café & Terrace, Allas Bistro & Lounge ja Allas Sky Bar.

Allas Cafe & Terrace palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja toimii rentona ajanviettopaikkana kaupungin keskeisimmällä sijainnilla.

Allas Bistro & Lounge on urbaani merinäköalaravintola Altaan toisessa kerroksessa yhdellä Helsingin upeimmista sijainneista.

Allas Sky Bar tarjoaa Helsingin suurimman ja ainutlaatuisimman kohtaamispaikan sekä näköalan, josta voit nauttia aamupäivästä yön pikkutunneille saakka.

Altaan ravintoloissa voi varata myös VIP-pöydän ja viettää eksklusiivisen illan oman seurueen kanssa upeissa merimaisemissa. VIP-pöytä takaa sujuvan illanvieton ja juomatarjoilun oman pöytähostin kera. Lue lisää kotisivuilta.

Ragu

Skandinaavisen keittiön puhtaudesta ja kekseliäisyydestä inspiroitunut ravintola jonka intohimona ovat Italian ruokaperinteet, viinit ja upeat raaka-aineet.

Shelter

Shelter tuo yhteen hyvän ruoan ja juoman ystävät Katajanokan rannassa sijaitsevan makasiinirakennuksen suojissa. Tarjolla on a la carten lisäksi myös Chef's Menu, 3, 4 tai 5 ruokalajin yllätysmenut.

Pontus

Ullanlinnalainen korttelibistro ja viinibaari entisen KOM-ravintolan tiloissa jossa ruokalistan runko rakentuu kiviuunin ympärille, tarjolla on siis mm. uuniruokia, pizzoja ja muita hyvien viinien pariksi sopivia isoja sekä pieniä annoksia.