Modern Nordic

Ravintola PLATS

Hanasaaressa sijaitseva Ravintola PLATS on tuttavallinen kohtaamispaikkaa, johon kaikki ovat tervetulleita.

PLATS on myös paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoon ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

Bistro Sinne

Bistro Sinne - se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa - jossa on mahdollista nauttia pohjoismaalaisista, moderneista mauista niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla.

Ravintola Söder

Ravintola Söder tarjoaa mahtavia alkuruokia ja jälkiruokia josta voi koota upean kokonaisuuden oman maun mukaan. Piipahda vaikka lasilliselle viiniä ja pienelle makupalalle tai porukalla nauttimaan koko menusta!

Kultá Kitchen & Bar

Kultá Kitchen & Bar tarjoilee aidoimmat ja puhtaimmat Lapin maut modernilla tavalla valmistettuina. Pohjoisen rento, vieraanvarainen ja kiireetön elämäntyyli näkyvät ensiluokkaisessa palvelussa, ja ravintolan sisustus henkii pohjoisen harmonista tunnelmaa.

Ravintolan ruokalistalta löytyvät arvostetuimmat Lapin raaka-aineet, kuten poro, riekko, kaskinauris ja matsutake-sieni. Pohjoisen makuelämyksiin voi tutustua myös yllätysmenun kautta. Ainutlaatuisen aamiaisen voi nauttia halutessaan myös pöytiintarjoiltuna.

Jokainen hetki Kultá Kitchen & Barissa on tärkeä.

Allas Restaurants

Allas Restaurants, Allas Sea Pool merikylpylän yhteydessä, kokoaa yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta. Allas Café & Terrace, Allas Bistro & Lounge ja Allas Sky Bar.

Allas Cafe & Terrace palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja toimii rentona ajanviettopaikkana kaupungin keskeisimmällä sijainnilla.

Allas Bistro & Lounge on urbaani merinäköalaravintola Altaan toisessa kerroksessa yhdellä Helsingin upeimmista sijainneista.

Allas Sky Bar tarjoaa Helsingin suurimman ja ainutlaatuisimman kohtaamispaikan sekä näköalan, josta voit nauttia aamupäivästä yön pikkutunneille saakka.

Altaan ravintoloissa voi varata myös VIP-pöydän ja viettää eksklusiivisen illan oman seurueen kanssa upeissa merimaisemissa. VIP-pöytä takaa sujuvan illanvieton ja juomatarjoilun oman pöytähostin kera. Lue lisää kotisivuilta.

Ragu

Skandinaavisen keittiön puhtaudesta ja kekseliäisyydestä inspiroitunut ravintola jonka intohimona ovat Italian ruokaperinteet, viinit ja upeat raaka-aineet.

Shelter

Shelter tuo yhteen hyvän ruoan ja juoman ystävät Katajanokan rannassa sijaitsevan makasiinirakennuksen suojissa. Tarjolla on a la carten lisäksi myös Chef's Menu, 3, 4 tai 5 ruokalajin yllätysmenut.