LGBT+

Room Bulevard

Bulevardilla sijaitseva gayravintola Room Bulevard nojaa konseptissaan laajaan samppanja- ja viinivalikoimaan, sekä skandinaavisen pelkistettyyn sisustukseen. Room Bulevard toimii niin afterworkeille, treffeille, kuin muuten vain henkevään seurusteluun. Kesäisin sisäpihalla terassi.

Paja&Bureau

Paja&Bureau on yhteisöllinen työtila, jossa toimii erilaisilla luovilla aloilla toimivia tahoja. Tiloissa yhdistyy suunnitelustudio, materiaalityöpajat sekä näyttelytila. Paikka toimii myös erilaisten tapahtumien, avajaisten, työpajojen ja näytösten tilana.

Kämp Garden

Kämp Garden esittelee suomalaisen muodin tärkeimmät nimet ja nousevat kyvyt kauppakeskus Kämp Gallerian toisessa kerroksessa.

Vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä painottava Garden on yhdistelmä myymälöitä, tapahtumia, työhuoneita ja showroomeja.

Gardenista löydät nämä liikkeet: Arela, éN Hats, Klaus Haapaniemi, Mannisto, Nomen Nescio, Paintings, sekä Tauko.

Toisen kerroksen Gardenissa on tarjolla suomalaisen designin lisäksi myös ravintolat Haiku ja Waffdaddy sekä sisustustuotteita myyvä My o My Home ja luonnonkosmetiikan asiantuntija Jolie Beauty shop.

Garden Room tarjoaa vaihtuvia pop up -liikkeitä ja näyttelyjä.

KGB-Club

Karaokea ja diskoa Kruununhaassa, kivenheiton päässä keskustasta. Ravintolan tunnelmallisessa kellarisalissa laulu raikaa ja disco soi.

Toscanini

Toscanini tarjoaa aitoa italialaista ruokaa rennossa ympäristössä. Keittiössä käytetään erittäin korkealaatuisia ja aitoja raaka-aineita, joista valmistetaan herkullisia, mutkattomia ja runsaita annoksia vieraiden nautittavaksi.

Mann's Street

Vuonna 1998 avattu Mann's Street on ydinkeskustan letkeän viihtyisä miesten kohtaamispaikka, jonne voi pistäytyä iltapäivisin olusille tai iltaa viettämään vaikka karaokea laulellen.