Päivittäistavarakauppa

Alepa Kulosaari

Alepa on pääkaupunkiseudulla palveleva lähikauppa, jonka löytää useimmiten ihan naapurista. Valinnanvaraa on tuotteiden lisäksi runsaasti jo Alepoissa itsessään - pääkaupunkiseudun vatsan kurinaa vaimentaa nykyään yli 100 Alepaa.

Signora Delizia

Signora Delizia on italialaisten laatuelintarvikkeiden maahantuontiyritys, herkkupuoti ja kahvila Katajanokalla-

Signora Delizian filosofiaan kuuluu tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita järkevään hintaan paljolti suoraan tarkoin valikoiduilta tuottajilta.

Alepa Ullanlinna

Alepa on pääkaupunkiseudulla palveleva lähikauppa, jonka löytää useimmiten ihan naapurista. Valinnanvaraa on tuotteiden lisäksi runsaasti jo Alepoissa itsessään - pääkaupunkiseudun vatsan kurinaa vaimentaa nykyään yli 100 Alepaa.

Food Market Herkku, Helsinki keskusta

Stockmannin tavaratalossa sijaitseva Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimii suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit.

Kansainvälisesti arvostettu tutkimuslaitos IGD nosti Herkun ainoana pohjoismaisena ruokakauppana maailman 16 kiinnostavimman ruokakaupan joukkoon vuonna 2019.

Food Market Herkusta löytyy myös pieni mutta suurenmoinen bistro joka tarjoilee mm. herkullista kalakeittoa!

Food Market Herkku, Itis

Stockmannin tavaratalossa Itiksessä sijaitseva Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit.

Anton & Anton Ullanlinna

Anton & Antonista löytyy kattava valikoima sesongin mukaisia tuoreita lihoja, leipiä, juustoja, hedelmiä ja vihanneksia sekä pientuottajien herkkuja. Palvelutiski on Anton & Anton -ruokakaupan sielu ja sydän. Ullanlinnan kaupassa voi myös nauttia aamupalasta sekä lounaasta .

Toinen Anton & Anton -ruokakauppa sijaitsee Kruununhaassa.

Anton & Anton Kruununhaka

Anton & Antonista löydät kattavan valikoiman sesongin mukaisia tuoreita lihoja, leipiä, juustoja, hedelmiä ja vihanneksia sekä pientuottajien herkkuja.

Palvelutiski on jokaisen Anton & Anton -ruokakaupan sielu ja sydän. Toinen Anton & Anton -ruokakauppa sijaitsee Ullanlinnassa.

Pien Shop & Bar

Pien myy kotimaisia pienpanimotuotteita. Valikoimista löytyy myös tarkkaan valittuja laadukkaita ja erikoisia ulkomaalaisia pienpanimotuotteita asiantuntevalla asiakaspalvelulla. Kattavan olutvalikoiman lisäksi liikkeessä on myynnissä pientuottajien limuja, siidereitä ja muita laadukkaita elintarvikkeita.