Uimaranta

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli

Keskuspuistossa Pirkkolan liikuntapuistossa sijaitseva Pirkkolan uimahalli valmistui vuonna 1968 ja on osa uima- ja palloiluhallikokonaisuutta joka edustaa funktionalismia. Uimahallissa on iso allas, lasten allas sekä hyppytelineet, opetusallas jossa vesiliukumäki, kahvila ja aurinkoterassi.

Kesäaikaan alueella sijaitsee myös Plotti joka on etenkin lapsiperheiden suosima uimapaikka.

Oittaan ulkoilukeskus

Monipuolisesti tekemistä ja aktiviteetteja tarjoava Oittaan ulkoilualue sijaitsee Bodomjärven eteläpäässä.

Talvisin, sään salliessa, Oittaalla hiihdetään, luistellaan, lumikenkäillään, maastopyöräillään ja uidaan avannossa. Kivinavetan saunaa lämmitetään päivittäin talvisesongin ajan. Kesällä saunat lämpiää viikonloppuisin.

Kesäisin Bodominjärven ranta toimii yhtenä Espoon suosituimpana uimarantana, jonka läheisyydessä löytyy frisbeegolfrata, beachvolleykentät ja Angry birds -puisto.

Ulkoilijoille ja liikkujille Oittaalla on kuntorata, luontopolku sekä kiintorasteja, ja kattavaa ulkoilureitistöä pitkin pääsee Nuuksion kansallispuistoon ja Luukkiin saakka.

Ulkoilukeskuksen ravintola valmistaa maukkaita ja terveellisiä herkkuja ulkoilijoille ja lounasruokailijoille. Ulkoilukeskus Oittaan tiloissa toimii myös välinevuokraamo.

Kallahdenniemen uimaranta

Kallahdenniemen uimaranta lähes Kallahdenniemen kärjessä on matala, hiekkapohjainen iso ranta joka on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Rannalla on pukusuoja, suihku, wc, kuntovälineet, lentopallokenttä, leikkipaikka ja kioski.

Helsingin kaupunki valvoo uimarantaa uimakaudella.