Smart casual

Ravintola 10. Kerros

Vuonna 1947 ensimmäisen kerran avattu, ja syyskuussa 2020 uudistettu Ravintola 10. Kerros tarjoaa maiseman, jonka jokainen haluaa nähdä.

Funkkisklassikko helsinkiläishotelli Vaakunan katolla on päivitetty uuteen loistoon. Kaupungin keskustaan avautuvia näköaloja on avattu entisestään, ja uusi ruokalista nostaa aidot maut esiin. Uudistuksen myötä kävijä voi nauttia yhdellä kertaa ajattomasta designista, upeista näkymistä, laadukkaasta ruoasta ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta.

Ruokalista tarjoaa kiinnostavan valikoiman niin pientä iltapalaa kaipaavalle kuin pitkän kaavan mukaan illallistavalle savustetuista katkaravuista ja wallenbergista kokonaisiin kolmen ruokalajin menuihin.

Huikeat terassimaisemat, tyylikkäät kokoustilat, ajaton funkkisravintola ja viihtyisä maisemasauna muodostavat upean tilakokonaisuuden kaupungin keskeisimmällä paikalla.

Alexanderplats Brasserie & Bar

Brasserie & Bar Alexanderplats on helposti lähestyttävä laadukas ravintola Eteläesplandilla, jossa on viihtyisän baarin lisäksi runsaasti pöytiä ruokailijoille.

Brasserie tarjoilee parhaista raaka-aineista valmistettuja eurooppalaisia klassikko-annoksia, jotka eivät kaipaa turhia koristeluja. Tyyli on selkeä ja elegantti. Pubissa on laaja valkoima oluita sekä runsaasti viinejä.

Ravintola Skörd

Ravintola Skörd on lähiruokaa ja juomaa parhaimmillaan. Keittiössä loihditaan herkullisia makuelämyksiä mahdollisimman läheltä tulevista sesongin raaka-aineista, itse kerätyistä villiyrteistä ja marjoista sekä riistasta, kalasta ja luomukaritsasta. Kaikki ravintolan raaka-aineet ja juomat tulevat Suomesta. Ruokien kanssa tarjoillaan yhteensopivia laadukkaita kotimaisia oluita, siidereitä, marjaviinejä sekä itse tehtyjä marjaliköörejä ja cocktaileja sesongin raaka-aineista.

Vinkkeli

Ravintola Vinkkeli sijaitsee Kaartinkaupungissa. Historiallisessa kiinteistössä toimiva ruoka- ja viiniravintola tarjoaa nuorten yrittäjien tuoreen näkövinkkelin ravintolaelämykseen, jonka ytimessä ovat välitön tunnelma, tinkimättömästi valmistetut klassikkoannokset ja pieteetillä valitut viinit.

Grön

Grön on maukasta, modernia, kasvipainotteista sekä inspiroivaa ruokaa, jossa panostetaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Ruoka on myös kausi- ja luomukeskeistä. Ravintolassa käytetään mahdollisimman paljon pohjoismaalaisia ja luonnon omia villituotteita. Mitä luonnossa tällä hetkellä kasvaa, määrittää sen mitä on tarjolla.

Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.

Baskeri & Basso Bistro

Baskeri & Basso on imenyt vaikutteita Pariisin kodikkaista bistroista, San Franciscon rennoista kuppiloista ja Italian maaseudun pienistä osterioista. Ruokalistalla on yksinkertaisia, raaka-ainelähtöisiä bistroannoksia ja viinikaapista löytyy kiinnostava naturalviinien valikoima.

BasBas Kulma

BasBas Kulma on ihanan yksinkertaisia makuja, herkullisia artesaaniviinejä ja lämmintä bistrotunnelmaa.

Kulman keittiön komealla hiiligrillillä tiristetään meheviä vartaita, joiden kylkeen valmistuu erilaisia kastikkeita ja raikkaita lisukkeita. Alkuruoat ovat simppeleitä, leipä uunituoretta ja jälkiruoat hymyilyttäviä.

Kaapista löytyy viinejä klassisen tyylikkäistä kulmia nostattavan kokeileviin.