Rock

On the Rocks Kallio

On the Rocks Kallio on legendaarisen keikkapaikan ja musiikkibaarin On the Rocksin sisarkuppila Kalliossa. Viihtyisässä musiikkibaari ja ravintola On the Rocks Kalliossa tarjoillaan lounasta arkisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin tarjolla on rentoa pubiruokaa. On the Rocks Kalliossa on tapahtumia laidasta laitaan, musiikkiohjelman lisäksi tarjolla on visailuja ja baaripelejä sekä rentoa hengailua. Ravintolassa on myös ilmainen biljardi asiakkaille.

The Riff

The Riff on vuonna 2015 avattu rock n' roll -baari Helsingin Punavuoressa jossa on ajankohtainen juomavalikoima, viihtyisä sisustus ja paras mahdollinen äänentoisto. Genelecin äänentoistolaitteisto takaa mukavan keskusteluympäristön myös yön pikkutunteina, ja seiniä koristaa valokuvaaja Ville Juurikkalan upea taidegalleria.

The Riffiin on helppo tulla, vaikka et olisikaan rokkari. Baari tarjoaa helposti lähestyttävän kurkistuksen vaihtoehtoisen kulttuurin pariin jokaiselle.

Praha

Praha sijaitsee Kaivopihalla, ydinkeskustassa, Rautatieaseman kupeessa. Täällä viihtyvät niin oluen ystävät kuin raskaamman musiikin ystävät.

Prahan monipuoliseen juomavalikoimaan kuuluu kattava kavalkadi kotimaisia pienpanimo-oluita sekä klassikoita maailmalta. Lipan alle levittäytyvällä, vuoden ympäri auki olevalla terassilla on 24 asiakaspaikkaa - tällä terassilla et taatusti kastu tai rusketu.

Praha on yksi Helsingin vanhimpia heavybaareja ja kävijää hemmotellaan rock-, heavy- ja metallimusiikilla monipuolisesti laidasta laitaan. DJ vastaa tunnelman nostatuksesta keskiviikkoisin ja viikonloppuisin.

Boothill Rock Club

Boothill on rehti ja rento rock-baari Kampissa, Helsingin keskustan kupeessa. Edullisten hanaoluiden lisäksi kasvava ja vaihtuva valikoima erikoisoluita.

Live-musiikkia joka torstai jamien muodossa ja viikonloppuisin bändien esiintymisiä.

Biljardia voi pelata maksutta ja lisäksi löytyy myös darts-taulu, seurapelejä sekä maksuton langaton netti.

Bar Loosister

Rockväen ja muidenkin kansanosien olohuone Rockbistro Bar Loosister aukesi toukokuussa 2013 Helsingin Kurviin. Ravintolan keskeinen ajatus on täyttää alkuperäisen Bar Loosen jättämä tyhjiö pääkaupungin ravintolakartalla. Bar Loosisterista löydät leppoisaa tunnelmaa, vaihtuvaa musiikkia, pienpanimo-oluita ja konstailematonta sapuskaa, myös vegaania.

Bar Loosisterin sisustuksessa on käytetty legendaarisia rock-kuvia, vinyylilevyjä sekä alkuperäisen Bar Loosen varastosta löytynyttä vanhaa tavaraa.

Tavastia-klubi

Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista yhä toimivista rock-klubeista. Vuonna 1970 perustetun klubin lavalle nousee vuosittain satoja artisteja kansainvälisistä huipuista kotimaan kärkinimiin ja virkeällä klubilla lähes kaikki muusikin genret ovat esillä kuukausittain. Maailmatähdet ovat klubin viikottaisia vieraita, mutta niin Tavastia kuin etenkin sen alakerrassa toimiva Semifinal-klubi antavat kaistaa myös uraansa aloitteleville kyvyille. Tavastian Lauantaidisko tarjoaa lisäksi dj-vetoiset indie/pop/rock-tanssit joka lauantai keikkojen jälkeen.

Tavastian yhteydessä toimiva ravintola Ilves puolestaan tarjoaa nälkäisille keikkavieraille purtavaa lounaasta alkaen aina illan pikkutunneille saakka.

Semifinal

Vuonna 1993 ovensa avannut Semifinal tunnetaan uusien kykyjen ponnahduslautana. Semifinalissa saatat kohdata ensi kertaa lupaukset, jotka myöhemmin veivaavat yläkerrassa täydellä Tavastialla.

On the Rocks

On the Rocks on rokkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, päärautatieaseman kupeessa Mikonkadulla. Livemusiikkia, stand up -iltoja, jameja, dj-klubeja ja monipuolista ohjelmaa. Yläkerran Street Bar on viihtyisä hengailupaikka rokkiväelle ja kaikille kaupungin janoisille: mukavaa seuraa, rentoa meininkiä, hyvää musiikkia ja satunnaista ohjelmaa iltapäivästä myöhään yöhön.

Alakerran klubi, Rocks Club, on avoinna viikonloppuisin ja aina tapahtumien yhteydessä.