Pubi

Maltainen Riekko

Olutravintola Maltainen Riekko on keskellä Helsingin Alppilaa sijaitseva kodikas mallasjuomia tarjoava ravintola. Valikoimassa on kattava valikoima erilaisia oluita, siidereitä ja muita mallasherkkuja, harvinaisista erikoisuuksista tunnetuihin laatumerkkeihin.

Oluthuone Pikkulintu Ruttopuisto

Olutravintola Pikkulintu on vuonna 2000 perustettu oluiden ja mallasviskien erikoisravintolaketju, jonka valikoima on Euroopankin mittakaavassa omaa luokkaansa. Olutvalikoima käsittää kymmeniä eri oluita, ja se vaihtuu koko ajan. Hanatuotteissa löytyy aina myös pienten kotimaisten valmistajien tuotteita. Oman maahantuonnin ansiosta se pystyy tarjoamaan harvinaisempiakin herkkuja. Mallasviskivalikoimamme lienee maan kattavin, yli 300 eri viskiä.

Pikkulintu järjestää säännöllisesti maistiaisia, joissa on mahdollisuus tutustua oluiden ja viskien kiehtovaan makumaailmaan. Maistiaisia on mahdollista järjestää myös yksityistilaisuuksina sopimuksen mukaan.

Pikkulintu-ketjun oluthuoneet sijaitsevat Ruttopuiston lisäksi Puotilassa ja Kontulassa.

Juova Hanahuone

Juova Hanahuone on suomalaisten pienpanimoiden yhteinen hanahuone, jonka 25 hanaa täyttää Olarin Panimo, Maistila, Tired Uncle, ETKO, Tuju, Mallassepät, CoolHead, Pien ja venäläisten pienpanimoiden herkkuja tarjoilee Imbibe international.