Avantouinti

Oittaan ulkoilukeskus

Monipuolisesti tekemistä ja aktiviteetteja tarjoava Oittaan ulkoilualue sijaitsee Bodomjärven eteläpäässä.

Talvisin, sään salliessa, Oittaalla hiihdetään, luistellaan, lumikenkäillään, maastopyöräillään ja uidaan avannossa. Kivinavetan saunaa lämmitetään päivittäin talvisesongin ajan. Kesällä saunat lämpiää viikonloppuisin.

Kesäisin Bodominjärven ranta toimii yhtenä Espoon suosituimpana uimarantana, jonka läheisyydessä löytyy frisbeegolfrata, beachvolleykentät ja Angry birds -puisto.

Ulkoilijoille ja liikkujille Oittaalla on kuntorata, luontopolku sekä kiintorasteja, ja kattavaa ulkoilureitistöä pitkin pääsee Nuuksion kansallispuistoon ja Luukkiin saakka.

Ulkoilukeskuksen ravintola valmistaa maukkaita ja terveellisiä herkkuja ulkoilijoille ja lounasruokailijoille. Ulkoilukeskus Oittaan tiloissa toimii myös välinevuokraamo.

Villa Furuvikin rantasauna

Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan meren rannassa. Furuvikin rantasaunaan mahtuu kerrallaan noin 12 henkilöä. Saunasta voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon! Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, Santahaminan siintäessä vastarannalla.

Kuusijärvi

Kuusijärvi on jo vuosikymmeniä ollut pääkaupunkiseutulaisten suuressa suosiossa. Kesäisin Kuusijärvelle houkuttelee Vantaan suurin uimaranta, saunat ja aktiviteetit luonnossa. Talvikaudella ihmisiä houkuttelee avantouinti, hyvin hoidetut hiihtomaastot sekä perinteiset savusaunat.

Kuusijärven päärakennuksessa toimii ympärivuotisesti monipuolinen ja viihtyisä kahvilaravintola Cafe Kuusijärvi. Kahvila tarjoilee arkisin lounasta ja viikonloppuisin keittolounasta.