Kesäravintola

Cafe & Bistro Hiezu

Cafe & Bistro Hiezu on ympärivuotinen rantakeidas Hietarannan, Hietsun, uimarannalla.

Listalla on runsas valikoima suolaisia ja makeita herkkuja paikan päällä paistetuista artesaanipizzoista suussa sulaviin leivonnaisiin. Ravintola tarjoaa herkkujen lisäksi myös huikeat näkymät, ikkunasta avautuu suoraan hiekkarannalta näkymä merelle.

Kahvila-ravintola palvelee uimarannan ulkoilijoita ympäri vuoden!

The Train Factory Food & Libations

VR:n entisiin tiloihin avattu The Train Factory Food and Libations -ravintolassa on 1200 neliömetriä, berliinimäinen tunnelma, graffititaiteilijoiden täydentämät seinät ja kattaus monipuolista viihdettä.

Isolta, 1000-paikkaiselta terassilta löytyvät Tahiti-alue, sun deck -alue sekä kivinen rock-osio. Ruokaa tarjoilee street food rekat.

Hampton Bay

Hampton Bay on viihtyisä rantaravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia merellisestä Helsingistä hyvien ruokien ja juomien kera. Lisäksi tarjolla on ketobrunssi lauantaisin.

Cafe Kobben

Katajanokanluoto on pienin yleisölle avoinna oleva retki- ja ravintolasaaarikohde Helsingin edustalla.

Cafe Kobben sijaitsee Katajanokanluodon korkeimmalla kohdalla. Upeasti entisöity Luotsitupa toimii kahvila-ravintolan sydämenä. Rantavajassa valmistuvat varmasti yhdet Suomen maukkaimmista pizzoista keittiömestari Arto Rastaan suunnittelmien reseptien mukaan, italialaisissa kaasupizzauuneissa. Pizzojen lisäksi tarjolla on kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä suolaista ja makeaa. Harvinaista herkkua saarella ovat myös oikeat pannukahvit!

Saarelle on kesäsesonkina säännöllinen veneyhteys Kauppatorin Kolera-altaalta.

Café Blobba

Café Blobba on kesäkahvila ja terassi Mustikkamaalla, venetelakan alueella. Herkullisia lounaskeittoja ja leivonnaisia, mausteina hyvä ja positiivinen ilmapiiri nuorekaalla ja palvelualttiilla henkilökunnalla.

Lonnan ravintola

Lonnan ravintolassa tarjoillaan laadukasta ja kesäistä saaristolaisruokaa modernilla otteella. Saatavuuden mukaan käytetään kauden tuoreimpia kotimaisia raaka-aineita suosien luomua ja lähituotantoa.

Ruokalista elää sesongin ja saatavuuden mukaan ja on päivittäin nähtävissä ravintolan seinällä.

Leblon Suvilahden Ranta

Leblon on kesäkeidas Sörnäisten Rantatiellä. Leblon tarjoaa kaiken, mitä kesäpäivään tarvitaan: aktiviteetteja joogan ja suppauksen muodossa, ravintoloita nälän iskiessä, baarin ja katetun terassin sekä illan tullen päräyttäviä bileitä.