Hyvinvointipalvelut

Paint Punavuori

Kampaamoliike Paint Punavuoren palvelun perustana on vahva ammattitaito ja kokemus, sekä jatkuva kouluttautuminen jonka ansiosta asiakkaille pystytään tarjoamaan uusimpien trendien mukaisia lopputuloksia. Intohimona ovat erityisesti erilaiset värjäys -ja vaalennustyöt ja REDKEN -tuotteet takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suolaklinikka

Suolaklinikka on antiikkikalusteinen kaunis tila, jossa sijaitsee hienostunut suolahuone ja 60 asteinen ns. hybridisauna, joka yhdistää infrapunan ja kiukaan lämmön. Kiuaskivet ovat jadeiittia joista hengitykseen höyrystyy kivennäisiä kuten piitä. Suolahuonehoidossa hengitys helpottuu ja iho kosteutuu luonnon mineraalisuoloilla.

Jollaksen kartanon rantasauna

Jollaksen kartanon hirrestä rakennettu rantasauna tarjoaa puulämmitteisen kiukaan, pukuhuoneen takkatulella, uimalaiturin ja omaa rauhaa. Jollaksen kartanon yleiset lenkkisaunavuorot järjestetään kahdesti viikossa; torstaisin ja sunnuntaisin. Torstaina on sekasaunavuoro, sunnuntaisin sekä naisten vuoro että sekasauna. Liput vain ennakkoon nettisivuilta.