Fine dining

W30

Ravintola W30 on makumatka ranskalais-skandinaaviseen keittiöön. Ravintolan menut rakennetaan kauden tuoreista raaka-aineista ja ruoan valmistuksessa käytetään erilaisia tekniikoita kulinaarisen kokemuksen maksimoimiseksi.

Finnjävel Salonki

Finnjävel Salonki tarjoaa uniikin matkan suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa tulkitaan perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining -ravintolaan.

Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.

Kultá Kitchen & Bar

Kultá Kitchen & Bar tarjoilee aidoimmat ja puhtaimmat Lapin maut modernilla tavalla valmistettuina. Pohjoisen rento, vieraanvarainen ja kiireetön elämäntyyli näkyvät ensiluokkaisessa palvelussa, ja ravintolan sisustus henkii pohjoisen harmonista tunnelmaa.

Ravintolan ruokalistalta löytyvät arvostetuimmat Lapin raaka-aineet, kuten poro, riekko, kaskinauris ja matsutake-sieni. Pohjoisen makuelämyksiin voi tutustua myös yllätysmenun kautta. Ainutlaatuisen aamiaisen voi nauttia halutessaan myös pöytiintarjoiltuna.

Jokainen hetki Kultá Kitchen & Barissa on tärkeä.

Restaurant Natura

Natura on alan nuorten ja intohimoisten ammattilaisten perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä. Henkilökunnan ammattitaito pohjautuu kokemukseen yhden, kahden ja kolmen tähden Michelin-ravintoloissa Suomessa, Ranskassa, Englannissa, Espanjassa ja Italiassa.

Naturassa ruoka valmistetaan korkeatasoisista lähialueelta, pientuottajilta ja vastuullisesti toimivilta tuottajilta hankituista raaka-aineista asiakkaan läheisyydessä avokeittiössä. Vuodenajasta riippuen osa raaka-aineista tulee myös omalta kasvimaalta Helsingin edustalta. Valittavissa on kolme menukokonaisuutta sekä yksittäisiä annoksia sesongeittain vaihtuvalta listalta.