Suomalainen

Sticky for
restaurants

Ravintola Savu

Ravintola Savun miljöönä toimii punamultainen hirsirakennus Kruununhaan edustalla Tervasaaressa johon on tieyhteys. Mökkiteemaisesti sisustettu ravintola tarjoaa suomalaisia sesongin herkkuja ja kesäisin ruokaa voi sulatella mölkkyä pelaten tai tikkaa heittäen. Ravintolasali 80 henkilölle. Kesäisin suuri katettu ulkoterassi.

Boutique Bigarre

Boutique Bigarre on nahka-asujen ja turkisten erikoisliike Helsingissä. Boutique Bigarresta saa nahkavaatteet ja lammasturkit mittatilaustyöna. Liikkessä on myös turkisten muodistus ja korjauspalvelu uuteen malliin. Liikkeessä on nahkavaatteiden ja lammasturkisten pesulapalvelu, ja turkit voi myös tuoda säilytykseen.

Soma Shop

Soma Shop on suomalaisen kädentaidon ostopaikka Helsingissä. Se on suomaisten pienyrittäjien yhteenliittymä, joka tarjoaa vaatteita luonnonkuiduista, koruja kierrätyksellä ja ilman, sekä monenmoisia huumorintäytteisiä pientuotteita. Kaikki tuotteet ovat designia luontoa kunnioittaen. Täältä löydät tuliaiset, yksilölliset lahjat tai oman mielen piristeet.

Joutsen Brand Store

Joutsen Finland Oy on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja, yli 80-vuoden kokemuksella. Joutsen valmistaa untuvatakkeja ja vuodevaatteita joiden laatu on tunnustettu myös kotimaan rajojen ulkopuolella.

Joutsen-tuotteissa käytetty untuva syntyy lihatuotannon sivutuotteena, ja hankitaan suoraan tunnetuilta tuottajilta pääosin Espanjasta ja Ranskasta. Höyhenten alkuperä on myös jäljitettävissä eränumeron perusteella. Tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti Suomessa Riihimäellä sekä Virossa. Joutsenella on ainoana alallaan oikeus käyttää Allergia, iho- ja astmaliiton myöntämää Allergiatunnusta.