Suomalainen

Sticky for
restaurants

Boutique Bigarre

Boutique Bigarre on nahka-asujen ja turkisten erikoisliike Helsingissä. Boutique Bigarresta saa nahkavaatteet ja lammasturkit mittatilaustyöna. Liikkessä on myös turkisten muodistus ja korjauspalvelu uuteen malliin. Liikkeessä on nahkavaatteiden ja lammasturkisten pesulapalvelu, ja turkit voi myös tuoda säilytykseen.

Soma Shop

Soma Shop on suomalaisen kädentaidon ostopaikka Helsingissä. Se on suomaisten pienyrittäjien yhteenliittymä, joka tarjoaa vaatteita luonnonkuiduista, koruja kierrätyksellä ja ilman, sekä monenmoisia huumorintäytteisiä pientuotteita. Kaikki tuotteet ovat designia luontoa kunnioittaen. Täältä löydät tuliaiset, yksilölliset lahjat tai oman mielen piristeet.

Joutsen Brand Store

Joutsen Finland Oy on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja, yli 80-vuoden kokemuksella. Joutsen valmistaa untuvatakkeja ja vuodevaatteita joiden laatu on tunnustettu myös kotimaan rajojen ulkopuolella.

Joutsen-tuotteissa käytetty untuva syntyy lihatuotannon sivutuotteena, ja hankitaan suoraan tunnetuilta tuottajilta pääosin Espanjasta ja Ranskasta. Höyhenten alkuperä on myös jäljitettävissä eränumeron perusteella. Tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti Suomessa Riihimäellä sekä Virossa. Joutsenella on ainoana alallaan oikeus käyttää Allergia, iho- ja astmaliiton myöntämää Allergiatunnusta.

Lokal Aleksi Shop

Uusi Lokal Aleksi myymälä sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Aleksanterinkatu 13:sta. Myymälässä on esillä koko Lokalin valikoima käsinpoimittuja kodin tuotteita jotka edustavat Lokalin ydintä. Vahvasti paikallista käsityötä ja kestävää muotoilua painottava valikoimaa täydentävät käsityöläisten tuotteet sekä valikoima uniikkeja taideteoksia.

Uusi liike on osa Lokalin emoyhtiön Glasshouse Helsinki Oy:n uudenlaista myymäläkonseptia Aleksanterinkatu 13:sta.

Kalevala Outlet & Experience

Kalevala Outlet & Experience -myymälä Konalassa kutsuu näkemään ja kokemaan uuden Kalevalan ja valan kotimaiselle käsityölle.

Myymälässä on laaja kattaus nykyistä Kalevala-mallistoa sekä vaihteleva valikoima vanhempia, tuotannosta jo poistuneita koruaarteita houkuttelevin hinnoin. Myyntiin tuodaan ensimmäistä kertaa myös II-laatuisia koruja.

Korujen lisäksi myös niiden tekeminen on myymälässä vahvasti läsnä, tehdäänhän korut samassa rakennuksessa. Myymälästä avautuva näkymä ison lasi-ikkunan kautta seppien saliin antaa kävijälle mahdollisuuden aistia tehtaan tunnelmaa ja nähdä kultasepät työn touhussa. Myymälässä on myös kultasepän pöytä, jonka ääressä saattaa nähdä koruvalmistuksen ammattilaisen työnsä parissa.

Kalevala Koru flagship store sijaitsee Keskuskadulla Helsingin keskustassa.