Brunssi

Sticky for
restaurants

Skutta Ravintola

Skutta on taide- ja kulttuuribistro, jonka lautasella luonto ottaa vallan. Arkisin lounaalla maistuu sesonki ja villiluonto. Lauantaisin Skutassa tarjoillaan Wienerschnitzeleistä lohtubrunsseihin. Skutassa järjestetään myös kulttuuritapahtumia ja taiteesta vastaa Galleria Rankka.

Bistro Bardot

Bistro Bardot, ystävien kesken BB, on rento, kupliva ja luonteikas, moderni ja perinteistä ranskalaista ruokakulttuuria syleilevä bistro-brasserie Helsingin ytimessä.

Tarjolla on päivittäin aamupäivästä iltamyöhään huolella tehtyä ruokaa, joka korostaa laadukkaiden raaka-aineiden merkitystä. Sesonkeja mukailevan keittiön sydän on raw-baarin merenelävät, kasviksia, lintuja ja laadukasta lihaa unohtamatta. Menua täydentää ajankohtainen viini- ja drinkkivalikoima.

Bardotiin voi poiketa myös lasilliselle - ravintolan kyljestä löytyy samettinen drinkkibaari.

Fat Lizard Otaniemi

Ronskia ja rehevää ruokaa laadukkaista raaka-aineista, ilman krumeluureja tai kikka kuutosia. Aidossa italialaisessa puu-uunissa valmistuu myös aito espoolainen pizza ja puuhiiligrillissä paistuvat mehevät pihvit poikineen. Siihen päälle hyvää pöhinää sekä juomaa.

Pitkän messinkisen baaritiskin takaa löytyy aina kattava valikoima paikallisen Fat Lizardin sekä muiden pienpanimoiden oluita.

Länsimetrolla pääsee lähes ravintolan oven viereen ja parkkipaikkoja ravintolan läheisyydessä on reilusti.

Fat Lizardit löytää myös Herttoniemen Hertsistä sekä Mannerheimintieltä, Kolmen Sepän aukion laidalta.

Hampton Bay

Hampton Bay on viihtyisä rantaravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia merellisestä Helsingistä hyvien ruokien ja juomien kera. Lisäksi tarjolla on ketobrunssi lauantaisin.

Ravintola Solvik

Ravintola Solvik on Helsingin Aurinkolahdessa sijaitseva ravintola, jossa on mahdollisuus nauttia arkisin lounasta ja maanantaista sunnuntaihin iltaisin herkullisia annoksia. Sunnuntaisin brunssi.

Kesäkaudella ravintola palvelee myös aurinkoisella puistoterassilla, jossa voi viihtyä kylmän juoman ja miellyttävän puistonäkymän kera.

Ravintolan tilat tarjoavat myös mahdollisuuden viettää juhlia ja kokouksia.

Bistro Sinne

Bistro Sinne - se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa - jossa on mahdollista nauttia pohjoismaalaisista, moderneista mauista niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla.

Story Tripla

Bistro Café Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat sekä rakkaus käsityöhön ja raaka-aineisiin. Story on helposti lähestyttävä palveluun, ystävällisyyteen ja laatuun satsaava kokonaisuus joka muotoutuu tarpeiden mukaan kahvilasta huippuravintolaksi ja kaikkea siltä väliltä.

Story tarjoilee ns. halliruokaa. Tämä on ravintolan oma määritelmä johon kiteytyy Kauppahalleista inspiraation hakeva, tuoreuteen ja sesonkeihin nojautuva ruokatuote joka suomentaa kansainväliset vivahteet. Ruoka on rehellistä ja heijastaa ajan hermolla olevan helsinkiläisen ruokailutottumuksia.

Trattoria Sogno

Sognossa niin ystävät, perheet sekä työkaverit kohtaavat mutkattoman ja maukkaan italialaisen ruuan parissa. Sogno on uudenlainen, rento ja raikas tuulahdus Töölössä.

Lauantaisin brunssilla antipastopöytä ja pöytiin tarjoillut pää- ja jälkiruoat.