Brunssi

Sticky for
restaurants

Hampton Bay

Hampton Bay on viihtyisä rantaravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia merellisestä Helsingistä hyvien ruokien ja juomien kera. Lisäksi tarjolla on ketobrunssi lauantaisin.

Cafe Elo

Cafe Elo on kotoisa kahvila, missä arkisin tarjolla lounasta ja sunnuntaisin brunssia. Vitriinistä löytyy itsetehtyjä suolaisia ja makeita herkkuja.

Story Tripla

Bistro Café Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat sekä rakkaus käsityöhön ja raaka-aineisiin. Story on helposti lähestyttävä palveluun, ystävällisyyteen ja laatuun satsaava kokonaisuus joka muotoutuu tarpeiden mukaan kahvilasta huippuravintolaksi ja kaikkea siltä väliltä.

Story tarjoilee ns. halliruokaa. Tämä on ravintolan oma määritelmä johon kiteytyy Kauppahalleista inspiraation hakeva, tuoreuteen ja sesonkeihin nojautuva ruokatuote joka suomentaa kansainväliset vivahteet. Ruoka on rehellistä ja heijastaa ajan hermolla olevan helsinkiläisen ruokailutottumuksia.

Skutta Ravintola

Skutta on taide- ja kulttuuribistro, jonka lautasella luonto ottaa vallan. Arkisin lounaalla maistuu sesonki ja villiluonto. Lauantaisin Skutassa tarjoillaan Wienerschnitzeleistä lohtubrunsseihin. Skutassa järjestetään myös kulttuuritapahtumia ja taiteesta vastaa Galleria Rankka.