Bistro

Ravintola Pikku Hukka

Ravintola Pikku Hukka on herttoniemeläinen kortteliravintola, jonka filosofiassa hyvä ruoka ja hyvä arki kulkevat käsi kädessä. Ravintola toivottaa tervetulleeksi niin lounaalle kuin nauttimaan kiireettömästi iltapäivästä tai vaikka viettämään mukavaa iltaa perheen tai ystävien kesken.

Skutta Ravintola

Skutta on taide- ja kulttuuribistro, jonka lautasella luonto ottaa vallan. Arkisin lounaalla maistuu sesonki ja villiluonto. Lauantaisin Skutassa tarjoillaan Wienerschnitzeleistä lohtubrunsseihin. Skutassa järjestetään myös kulttuuritapahtumia ja taiteesta vastaa Galleria Rankka.

Bistro Vilho

Radisson Blu Plaza hotellin ravintola Bistro Vilho on miellyttävä paikka rentoutumiseen ja ruokailuun. Sen illallisruokalistalta löytyy klassisia bistroannoksia modernilla otteella sekä valikoima parhaita paikallisten pienpanimoiden oluita ja talon viinejä.

Bistro Ranta

Espoossa sijaitsevan Radisson Blu Hotel Espoon ravintola Bistro Ranta on alueen kokoontumispaikka, jonka loistava ruoka, juoma ja palvelu takaavat uskolliset asiakkaat. Bistro Rannan mestarit luovat vieraille nautinnollisen kokemuksen ja valmistavat ruokaa ja cocktaileja rautaisella ammattitaidollaan.

Bistro Aleksanteri

Radisson Blu Aleksanteri -hotellin ravintola Bistro Aleksanteri on eloisa mutta rauhallinen olohuone, johon kokoontuvat niin paikalliset kuin hotellin vieraat. Bistrossa tarjoillaan moderneja ja herkullisia bistroannoksia sekä parhaita oluita ja talon viinejä. Puutarhaterassi on avoinna kesäkuukausina.

Bistro Bardot

Bistro Bardot, ystävien kesken BB, on rento, kupliva ja luonteikas, moderni ja perinteistä ranskalaista ruokakulttuuria syleilevä bistro-brasserie Helsingin ytimessä.

Tarjolla on päivittäin aamupäivästä iltamyöhään huolella tehtyä ruokaa, joka korostaa laadukkaiden raaka-aineiden merkitystä. Sesonkeja mukailevan keittiön sydän on raw-baarin merenelävät, kasviksia, lintuja ja laadukasta lihaa unohtamatta. Menua täydentää ajankohtainen viini- ja drinkkivalikoima.

Bardotiin voi poiketa myös lasilliselle - ravintolan kyljestä löytyy samettinen drinkkibaari.

Gastrogrill Muré

Gastrogrill Muré tarjoilee suomalaista maailman parasta lihaa. Lihatalo Atrian
ravintolan erikoisuutena on, että jokainen pihvi voidaan jäljittää tilalle asti ja lihan laatu arvioidaan etukäteen niin maun voimakkuuden, mureuden kuin marmoroituneisuuden mukaan. Ruokanautinnon kruunaavat sesongin kasvikset - lihan parhaat kaverit.