Aamiainen

Ravintola Makasiini

Scandic Grand Marinan ravintola Makasiini poimii parhaat katuruokatrendit ja yhdistelee luovasti terveellisiä ja hyvälaatuisia proteiineja sekä raikkaita kasviksia.

Merihenkisen ja rennon ravintolan suuret kaari-ikkunat luovat avaran ja valoisan tunnelman. Kesäisin ravintola laajenee suurelle aurinkoiselle terassille.

Ravintola 10. Kerros

Vuonna 1947 ensimmäisen kerran avattu, ja syyskuussa 2020 uudistettu Ravintola 10. Kerros tarjoaa maiseman, jonka jokainen haluaa nähdä.

Funkkisklassikko helsinkiläishotelli Vaakunan katolla on päivitetty uuteen loistoon. Kaupungin keskustaan avautuvia näköaloja on avattu entisestään, ja uusi ruokalista nostaa aidot maut esiin. Uudistuksen myötä kävijä voi nauttia yhdellä kertaa ajattomasta designista, upeista näkymistä, laadukkaasta ruoasta ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta.

Ruokalista tarjoaa kiinnostavan valikoiman niin pientä iltapalaa kaipaavalle kuin pitkän kaavan mukaan illallistavalle savustetuista katkaravuista ja wallenbergista kokonaisiin kolmen ruokalajin menuihin.

Huikeat terassimaisemat, tyylikkäät kokoustilat, ajaton funkkisravintola ja viihtyisä maisemasauna muodostavat upean tilakokonaisuuden kaupungin keskeisimmällä paikalla.