Valitse vastuullisemmin

ID
sustainability
Kaapelitehdas

Partioaitta

Partioaitan lämminhenkisestä myymälästä löytyy monipuolinen valikoima laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita, retkeilyvarusteita ja pientä tarpeellista kaikille luonnonystäville. Myymälän valikoimassa korostuvat toiminnallisuus, pitkäikäisyys, ympäristöystävällisyys ja huollettavuus. Partioaitta lahjoittaa kaikista 365-klubilaisten ostoksista 1% ympäristön ja luonnossa liikkumisen tukemiseksi.

Kaapelitehdas

Story Tripla

Kahvila-ravintola Storyn yhtälö on lyömätön: kaunis ja eläväinen miljöö, huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat sekä rakkaus käsityöhön ja raaka-aineisiin. Story on helposti lähestyttävä palveluun, ystävällisyyteen ja laatuun satsaava kokonaisuus joka muotoutuu tarpeiden mukaan kahvilasta huippuravintolaksi ja kaikkea siltä väliltä.

Kaarna Living

Kaarna Living on vastuullisen elämäntyylin myymälä. Uniikki valikoima koostuu huolella valituista, eettisistä, ekologisista ja laadukkaista tuotteista. Joukossa on tuotemerkkejä sekä Suomesta että ulkomailta. Monet tuotteista löydät Suomessa ja jopa koko Euroopassa vain Kaarna Living:stä.

Suvilahti

Sushibar + Wine Kallio

Sushibar + Wine on käsityösushiin, suomalaiseen muotoiluun ja orgaanisiin viineihin erikoistunut ravintola. Laajalta viinilistalta löytyy paljon viinejä, joista suurin osa tulee pieniltä ja orgaanisilta viinitiloilta. Kallion ravintolasta löytyy kahden nuoren taiteilijan, Tuukka Tammisaaren sekä Linda Linkon, upeat teokset.

Kaisaniemen puisto

Ravintola Kuusi Palaa

Helsingin ravintolamaailman uusi tulokas Kuusi Palaa Hoteeli Marskissa tarjoaa suomalaisia makuja modernilla twistillä. Se liputtaa puhtaiden suomalaisten raaka-aineiden ja yhdessä syömisen puolesta. Ravintola tarjoaa yllätyksiä, oivalluksia ja uusia näkökulmia - kaikkea mitä nykyaikaiseen ravintolailtaan kuuluu. Tiesitkö, että kuusi palaa -sanonnalla on suomenkielessä yhdeksän eri merkitystä?