Valitse vastuullisemmin

ID
sustainability
Kauppatori

Kahvila 7:01

Scandic hotelli Marskin kahvila tarjoaa pikaisen takeawayn työmatkalaiselle, kaupunkikierroksen eväät turisteille, pitkän ja tunnelmallisen aamiaisen nautiskelijoille tai täydellisen kahvin treffeille. Nimikkopaahto 7:01 on punavuorelaisen, palkitun pienpaahtimon Kaffa Roasteryn käsialaa.

Helsinki

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work on lämminhenkinen hotelli ja inspiroiva työtila Helsingin Ruskeasuolla. Suomalaisen tyylikkäässä VALOssa on myös ravintola, cocktailbaari, saunaosasto katolla sekä upea katettu sisäpiha, joka on auki 24/7.

Ravintola Makasiini

Scandic Grand Marinan ravintola Makasiini poimii parhaat katuruokatrendit ja yhdistelee luovasti terveellisiä ja hyvälaatuisia proteiineja sekä raikkaita kasviksia.

Merihenkisen ja rennon ravintolan suuret kaari-ikkunat luovat avaran ja valoisan tunnelman. Kesäisin ravintola laajenee suurelle aurinkoiselle terassille.

Papa Albert Ristorante & Bar

Punavuoren ytimessä, Original Sokos Hotel Albertin ravintola Papa Albertissa ruoka on herkullista, juomat maistuvia ja ihmiset hyväntuulisia. Listalla on monenlaisia saapasmaan herkkuja, kuten antipastoja, pizzoja, reheviä salaatteja ja maukkaita pasta-annoksia. Nauti suomi-italo fuusioherkuista ja leppoisasta tunnelmasta!

Hyvän ruoan ja rennon tunnelman lisäksi Papa Albert Jazz Club viihdyttää asiakkaita joka toinen perjantai.