Valitse vastuullisemmin

ID
sustainability

Suomenlinnan kokous- ja juhlatilat

Suomenlinnan hoitokunta vuokraa yhdeksää erikokoista ja -luonteista tilaa. Unescon maailmaperintökohteeksi merkityn merilinnoituksen historialliset puitteet soveltuvat hyvin kokouksiin, juhliin ja palavereihin kautta vuoden. Vuokrattaviksi tiloiksi kunnostetut tilat ovat Ruotsin ja Venäjän vallan ajalla palvelleet osana sotilaslinnoitusta: ruutikellarina, viljavarastona, kirkkona ja kasarmina. Restaurointityön yhteydessä tilat on kunnostettu ja varustettu ajanmukaisesti. Kaikki tilat sijaitsevat kävelymatkan päässä lauttarannasta.

Pyhän Laurin kirkko

We Got This

We Got This on viihtyisä kahvilaviinibaari jossa on laadukkaat Loud Coffee paahtimon kahvit sekä pientuottajien alkuviinejä, pienpanimo-oluita sekä pientä syötävää.

Noli Sörnäinen

Noli Sörnäinen tarjoaa 197 viihtyisän studion lisäksi muun muassa kuntosalin, saunaosaston, ravintolan, co-working-tilat ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Oman studion rauha yhdistettynä hotellin palveluihin antaa enemmän aikaa keskittyä olennaiseen, ja enemmän tilaa elää. Viihtyisä, modernisti sisustettu Noli Sörnäinen sijaitsee Sörnäisten kaupunginosassa, joka on tunnettu elävästä kaupunki-, ja ravintolakulttuuristaan sekä 1900-luvun alun arkkitehtuurista.

Noli Katajanokka

Noli Katajanokka tarjoaa 263 viihtyisän studion lisäksi muun muassa kuntosalin, saunaosaston, ravintolan, co-work -tilat ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Oman studion rauha yhdistettynä hotellin palveluihin antaa enemmän aikaa keskittyä olennaiseen, ja enemmän tilaa elää. Noli Katajanokka sijaitsee arkkitehtonisesti arvokkaassa Keskon entisessä pääkonttorissa, Katajanokan kaupunginosassa. Persoonallinen punatiilirakennus on arvorakennusten ympäröimä, ja meren läheisyys sekä näkymät Helsingin historialliseen keskustaan luovat paikalle ainutlaatuisen tunnelman.

Seurasaari
Helsingin jäähalli

Bistro Sinne

Bistro Sinne - se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa - jossa on mahdollista nauttia pohjoismaalaisista, moderneista mauista niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla.

Original Sokos Hotel Tripla

Uusi Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Original Sokos Hotel Triplaan on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta.

Hotellissa yhdistyy aito suomalaisuus ja rento mutkattomuus.

Kaapelitehdas