Michelin
Finnjävel Salonki
Finnjävel Salonki tarjoaa uniikin matkan suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin.
Ravintola Palace
Kaupungin kattojen yllä Etelärannassa sijaitseva Palace on aina ollut suomalaisen gastronomian edelläkävijä. Ravintola valmistui Helsingin olympialaisiin vuonna 1952, ja se oli Suomen ensimmäinen Michelin-tähdellä palkittu ravintola vuonna 1987. Tätä nykyä Palacen keittiötä johtaa keittiöpäällikkö Eero Vottonen, jonka tavoitteena on tarjota vierailleen hienostunut mutta yllätyksellinen pohjoismainen ravintolaelämys.
Ravintolalla on kaksi Michelin tähteä.
Grön
Grön on maukasta, modernia, kasvipainotteista sekä inspiroivaa ruokaa, jossa panostetaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Ruoka on myös kausi- ja luomukeskeistä. Ravintolassa käytetään mahdollisimman paljon pohjoismaalaisia ja luonnon omia villituotteita. Mitä luonnossa tällä hetkellä kasvaa, määrittää sen mitä on tarjolla.
Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.
Ravintola Olo
Ravintola Olo on moderniin pohjoismaiseen keittiöön erikoistunut, Michelin tähdellä palkittu ravintola Helsingin keskustassa, Kauppatorin kupeessa.
Ravintola Demo
Ravintola Demo on Helsingin Uudenmaankadulle vuonna 2003 perustettu fine dining -ravintola. Antaumuksellinen käsityönä tehty ruoka, näyttävät annokset ja persoonallinen palvelu on palkittu vuodesta 2007 asti Michelin tähdellä. Demon omistajan ja keittiömestari Tommi Tuomisen omistautuminen ravintolalle näkyy jatkuvana korkeana laatuna ravintolan keittiön työskentelyssä. Ravintolan tarjoilee päivän menua, joka sisältää joko kuusi tai seitsemän ruokalajia, ja joka rakentuu sesongin ja päivän raaka-aineiden pohjalta.
Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.