Michelin

Sticky for
restaurants

Finnjävel Salonki

Finnjävel Salonki tarjoaa uniikin matkan suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa tulkitaan perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining -ravintolaan.

Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.

Inari

Ravintola Inari tarjoilee uuden aallon helsinkiläistä ruokaa. Keittiömestari Kim Mikkola on suunnitellut ainutlaatuisen 15 ruokalajin maistelumenun, jotka yhdistelevät innovatiivisella tavalla suomalaista kulttuuria ja aasialaisia vaikutteita.

Inarille on myönnetty yksi Michelin-tähti.

Ravintola Palace

Kaupungin kattojen yllä Etelärannassa sijaitseva Palace on aina ollut suomalaisen gastronomian edelläkävijä. Ravintola valmistui Helsingin olympialaisiin vuonna 1952, ja se oli Suomen ensimmäinen Michelin-tähdellä palkittu ravintola vuonna 1987. Tätä nykyä Palacen keittiötä johtaa keittiöpäällikkö Eero Vottonen, jonka tavoitteena on tarjota vierailleen hienostunut mutta yllätyksellinen pohjoismainen ravintolaelämys.

Ravintolalla on yksi Michelin tähti.

Ravintola Ora

Sasu Laukkosen luotsaama pieni 23-paikkainen ravintola Ora avautui elokuussa 2017 entisen Chef & Sommelierin tiloissa Huvilakadulla. Ravintolan keittiö paneutuu suomalaiseen sesonki- ja lähiruokaan modernilla fine dining otteella. Illallisella on tarjolla useamman ruokalajin ruokasesongeittain vaihtuva menu.

Ravintolalla on yksi Michelin-tähti.

Grön

Grön on maukasta, modernia, kasvipainotteista sekä inspiroivaa ruokaa, jossa panostetaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Ruoka on myös kausi- ja luomukeskeistä. Ravintolassa käytetään mahdollisimman paljon pohjoismaalaisia ja luonnon omia villituotteita. Mitä luonnossa tällä hetkellä kasvaa, määrittää sen mitä on tarjolla.

Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.

Ravintola Olo

Ravintola Olo on moderniin pohjoismaiseen keittiöön erikoistunut ruokaravintola Helsingin keskustassa. Olon keittiö edustaa uutta pohjoismaista keittiösuuntausta, jossa perinteisyyttä edustavat kaikista Pohjolan maista kootut raaka-aineet. Tarjonta on selkeää ja linjakasta, kuten Pohjoismainen muotoilukin ja vuodenajan parhaita raaka-aineita kunnioitetaan saatavuuden mukaan. Maan ja veden omat, luonnolliset ja puhtaat maut hallitsevat niin Olon menukokonaisuuksia.

Ravintolalla on ollut Michelin tähti vuodesta 2011.

Ravintola Demo

Ravintola Demo on Helsingin Uudenmaankadulle vuonna 2003 perustettu fine dining -ravintola. Antaumuksellinen käsityönä tehty ruoka, näyttävät annokset ja persoonallinen palvelu on palkittu vuodesta 2007 asti Michelin tähdellä. Demon omistajan ja keittiömestari Tommi Tuomisen omistautuminen ravintolalle näkyy jatkuvana korkeana laatuna ravintolan keittiön työskentelyssä. Ravintolan tarjoilee päivän menua, joka sisältää joko kuusi tai seitsemän ruokalajia, ja joka rakentuu sesongin ja päivän raaka-aineiden pohjalta.

Ravintolalle pn myönnetty yksi Michelin-tähti.