Hotelli

Sticky for
hotels

Heymo 1

Sokos Hotels uusi hotellityyppi Heymo avatuu Espoon Keilaniemeen keväällä 2022. Heymossa nukut hyvin, kaupungissa on kaikki muu.

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work on lämminhenkinen hotelli ja inspiroiva työtila Helsingin Ruskeasuolla. Suomalaisen tyylikkäässä VALOssa on myös ravintola, cocktailbaari, saunaosasto katolla sekä upea katettu sisäpiha, joka on auki 24/7.

Jollas89

Rauhallinen hotelli, upea juhlapaikka, inspiroiva kokouspaikka, rantasauna jossa yksityisranta, jättipiha merenrannalla.

Hotellissa on 46 viihtyisää 2 hengen hotellihuonetta, aulabaari, kuntosali, sauna sekä rantasauna. Kesäisin rantabaari jossa tapahtumia.

The Folks Hotel Konepaja

The Folks Hotel Konepaja elää sitä ympäröivän alueen urbaanista rouheudesta. Keskeinen sijainti kulttuuripalveluiden, elämysten ja liike-elämän läheisyydessä kutsuu vieraiksi niin lapsiperheitä kuin työmatkailijoita. Hotellin kabineteissa sujuvat palaverit ja työpajat, ja ravintola Albina huolehtii vieraiden viihtyvyydestä. Sauna ja kuntosali lisäävät hyvinvointia hotellivierailun aikana, ja kesäisin vieraat nauttivat aurinkoisesta kattoterassista.

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki on täysin uniikki, loistelias hotelli-, ravintola- ja juhlakokonaisuus vuonna 1909 valmistuneessa Eliel Saarisen suunnittelemassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa jugendrakennuksessa, paraatipaikalla Helsingin Rautatieasemalla - kaiken liikenteen ytimessä, kulttuurin ja tapahtumien äärellä.

Hotellin lähes 500 huonetta tarjoavat upean valikoiman ensiluokkaiseen hotellielämykseen. Uudisosa yhdistää entisen hallintorakennuksen pohjoissiivet muodostaen keskelle rauhallisen sisäpihan. Voit nauttia rennon tyylikkään hotellihuoneen rauhasta ja aamiaisesta sisäpihan talvipuutarhassa, sen katetulla terassilla - keskellä Helsinkiä.

Hotellin avarat kokous- ja tapahtumatilat sekä sykähdyttävä juhlatila Grand Ballroom luovat ainutlaatuiset puitteet niin pieniin kuin suuriinkin kokoontumisin.

Westerby Gård

Westerby Gård on korkeatasoinen kartanohotelli, ravintola ja hyvin varustetut kokoustilat kauniissa maalaismaisemassa Inkoossa, vain 45 minuuttia Helsingin keskustasta.

Jokaisessa hotellin huoneessa on oma tunnelma, maalaisromanttinen sisustus kauniine tapetteineen. Kaikissa huoneissa on oma suihkullinen kylpyhuone. Westerby Gårdissa on myös reilun kokoinen saunaosasto poreammeineen ja inspiroivia tiloja kokouksiin.

Myös aktiviteetteja tilauksesta.

Majvik - Kokous-ja kongressihotelli

Kokoushotelli Majvik on rauhallinen ja viihtyisä kokouspaikka, joka tarjoaa nykyaikaiset ja laadukkaat kokoustilat, majoitusta sekä sauna-ja juhlatiloja. Majvik sijaitsee Kirkkonummen Masalassa Espoonlahden rannalla - vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta, Kehä III:n varrella.

Majvikissa on yhteensä 106 hotellihuonetta; yhden hengen ja kahden hengen huoneita sekä kaksi huoneistosviittiä. Vuodepaikkoja on kaiken kaikkiaan 130. Huoneista 6 kpl sijaitsee ylhäällä mäellä Jugendlinnassa. Huonehintaan kuuluu buffet-aamiainen, kuntosalin käyttö sekä aamu-uinti hotellin uima-altaalla.

Vanajanlinna

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on palkittu ja arvostettu kokous-, tapahtuma ja juhlapaikka sekä yksittäisten matkailijoiden kohde.

Hotelli sijaitsee maaseudulla, Katumajärven vieressä. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, golfkenttä, hoitola sekä ravintola. Hotellissa on ilmainen WiFi.

Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksio tarjoaa majoitusvaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Hotellin päärakennuksesta löytyvät viihtyisät yhden ja kahden hengen huoneet sekä superior-huone isommille porukoille. Lisäksi pihapiirissä sijaitsevassa Sinisessä talossa on 8 majoitushuonetta ja petipaikat jopa 30 henkilön ryhmälle, yhteiset pesutilat.

Hotelli Nuuksio tarjoaa myös monipuoliset ja virikkeelliset tilat 6-200 henkilön kokoukselle tai juhlalle. Tarjolla on ravintola-, majoitus- kokous-, ohjelma- ja vapaa-ajan palvelut.

Hotellista pääsee suoraan ulkoilemaan Nuuksion luonnonkauniiseen kansallispuistoon.

Långvik Congress Wellness Hotel

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja lentokentältä. Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Långvikin 96 skandinaaviseen tyyliin sisustettua hotellihuonetta tarjoavat vaihtoehtoja vaativampaankin majoitukseen. Huonehintaan sisältyy vapaa pääsy wellness-kylpylään ja kuntosalille sekä korkeatasoinen buffet-aamiainen.

Tyylikkäät ja monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienten kuin suurten tilaisuuksien järjestämisen.