Tennis

Puhos Center

Kulosaaren Puhos Centerissä on 3 tenniskenttää ja 4 sulkapallokenttää. Asiakkaiden käytössä on myös suihkut ja saunat, joten pelin jälkeen pääsee kunnolla rentoutumaan. Hallin kahviosta löytyy niin pientä purtavaa kuin virvokkeita, ja välinevuokraamosta voi vuokrata välineet.

PadelCenter Hernesaari

Hernesaaren rannassa sijaitsevassa PadelCenter Hernesaaressa voi nauttia auringonpaisteesta padelin merkeissä. Padel on mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Padelvuorot varataan kotisivujen kautta. Vuorovarauksen yhteydessä on myös tarvittaessa mahdollista vuokrata mailat .

Taivallahden Tenniskeskus

Taivallahden Tenniskeskus sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä. Taivallahden tenniskentistä kuusi on sisällä ja yksi ulkona. Hallissa toimii Suomen jäsenmäärältään suurin tennisseura, HVS-Tennis, joka toimii myös Talin Tenniskeskuksessa. Tenniskeskuksessa toimii myös kahvila-ravintola Tennis Club Taivallahti.

Helsingin Mailapelikeskus

Viihtyisässä Helsingin Mailapelikeskuksessa on Koillis-Helsingin parhaat pelitilat tenniksen, sulkapallon, squashin, pingiksen ja simulaattorigolfin harrastamiseen. Helsingin Mailapelikeskus on yksi harvoista keskuksista, jossa voi pelata Racketlonia. Keskuksessa on kahvila ja proshop, sekä lisäksi kokous- ja saunatilat.

Smash Center

Smash Center (ent. Finland Tennis Club) tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harrastaa tennistä, sulkapalloa, squashia, padelia ja pöytätennistä ympäri vuoden.