Panimo

Coolhead Taproom & Terrace

CoolHead Brew on vuonna 2016 toimintansa aloittanut pienpanimo, joka tunnetaan erityisesti hapanoluistaan. Panimon missiona on asettaa Suomi pienpanimoiden maailmankartalle. CoolHead pyrkii tätä kohti valmistamalla jännittäviä, moderneja oluita joiden makuprofiilit luovat symbiooseja pohjoismaisten ja eksoottisten makujen välille.

Viikin toimitiloissa sijaitsee sekä baari että keittiö. Valtavan olutvalikoiman lisäksi sieltä löytyy viinejä, siidereitä sekä runsaasti alkoholittomia vaihtoehtoja. Myös gluteenittomia oluita on valikoimassa.

Pien Brewpub

Hämeentien Pien Brewpubin 16:ssa hanassa on tarjolla niin oman panimon kuin muidenkin pienpanimoiden oluita. Ensimmäisenä Suomessa, Pien Brewpub tarjoilee myös New Haven -tyylistä apizzaa, joka on vahvasti sukua napolilaiselle pizzalle.

Panema

Panema on Helsingin Kalliossa sijaitseva panimopubi. Pubin lähes parikymmentä oluthanaa takaavat sen, että olutvalikoima on ravintolassa laaja ja monipuolinen.

Stadin Panimobaari

Panimobaari sijaitsee Stadin Panimon yhteydessä Suvilahdessa. Täällä voi maistaa StaPan oluet niiden alkulähteillä, sillä suurin osa hanatilasta on pyhitetty panimon omalle tuotannolle. Lisäksi laaja pullovalikoima sisältää maahantuonnin kautta niin belgialaisia klassikoita kuin vaihtuvia erikoisuuksia ympäri maailman. Stadin Panimo järjestää myös panimovierailuja sekä tastingeja (lisätietoa kotisivuilta tai e-mail: [email protected])

Teerenpeli Kamppi

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi on ollut oluen ja viskin ystävien olohuone keskellä Helsinkiä jo yli 10 vuoden ajan. Ravintolan oma pienpanimo on yksi vanhimmista Helsingin keskustan alueen pienpanimoista, jonka erikoisoluita pääsee nauttimaan ainoastaan Kampin Teerenpelissä.

Helsinki Bryggeri Brewhouse

Vuonna 2021 laajan uudistuksen kokenut Helsinki Bryggeri Brewhouse tarjoaa ainutlaatuisessa ympäristössä tehtyä olutta ja panimoravintolan sijainti on keskellä Helsingin sydäntä, Kauppatorin ja Tuomiokirkon välissä. Asiakkaille halutaan luoda rohkeita elämyksiä ja Bryggerissä voi kokea kaikkea livekeikkojen ja neljän ruokalajin illallisen välillä.

Helsinkiläisen panimoravintolan ruokalista koostuu urbaaneista ja kansainvälisistä mauista rennolla otteella. Juomalistassa korostuu erinomaiset paikan päällä tehdyt oluet sekä kattava valikoima muita juomia.