Kosmetiikka

Helsinki Outlet

Helsinki Outletista löydät yli 40 huippumerkkiä, koostuen kotimaisista, pohjoismaisista ja kansainvälisistä suosikeista kuten Hugo Boss, Halti, Guess, Marimekko, Gant, Tiger of Sweden, Timberland, Samsonite sekä monet muut. Outletissa on myös oma HopLop-puisto.

Valikoima kattaa muodin ja vaatteet, kengät, urheilu- ja ulkoiluvarusteet, kodin sisustuksen ja keittiötarvikkeet, lastenvaatteet, laukut sekä kosmetiikan. Outlet tarjoaa jokaiselle jotakin ja kaiken outlet-hinnoilla, aina -30 -70 % ovh:ta edullisemmin.

Kaarna Living

Kaarna Living on vastuullisen elämäntyylin myymälä. Uniikki valikoima koostuu huolella valituista, eettisistä, ekologisista ja laadukkaista tuotteista. Joukossa on tuotemerkkejä sekä Suomesta että ulkomailta. Monet tuotteista löydät Suomessa ja jopa koko Euroopassa vain Kaarna Living:stä.

Kämp Garden

Kämp Garden esittelee suomalaisen muodin tärkeimmät nimet ja nousevat kyvyt kauppakeskus Kämp Gallerian toisessa kerroksessa.

Vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä painottava Garden on yhdistelmä myymälöitä, tapahtumia, työhuoneita ja showroomeja.

Gardenista löydät nämä liikkeet: Arela, éN Hats, Klaus Haapaniemi, Mannisto, Nomen Nescio, Paintings, sekä Tauko.

Toisen kerroksen Gardenissa on tarjolla suomalaisen designin lisäksi myös ravintolat Haiku ja Waffdaddy sekä sisustustuotteita myyvä My o My Home ja luonnonkosmetiikan asiantuntija Jolie Beauty shop.

Garden Room tarjoaa vaihtuvia pop up -liikkeitä ja näyttelyjä.

Osmia Outlet

Osmia Oy on kotimainen design- ja käsityöyritys jonka erikoisalaa on luontoon liittyvät tuoksut. Osmia valmistaa hyvältä tuoksuvia tuotteitaan Herttoniemessä, Marimekon tehtaan vieressä sijaitsevissa tiloissa. Tuotevalikoimassa on tuoksukynttilöitä, tuoksuöljyjä, löylytuoksuja, shampoita, nestesaippuaa, käsintehtyjä saippuoita sekä muita luonnonläheiseen ihonhoitoon ja kylpykulttuuriin liittyviä tuotteita.

Ecolife Helsinki

Ecolife Helsinki on sydämellisesti palveleva lifestyle myymälä Viihdekeskus Flamingossa Vantaalla. Ecolifesta löytyy kattava valikoima laadukkaita hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen liittyviä tuotteita sekä ekologisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita.

Jolie Shop & Spa Töölö

Jolie on Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo, kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä, joka tunnetaan hyvästä ja tinkimättömästä ekosertifioidusta luksusluonnonkosmetiikasta. Jolie Shop& Spa sijaitsee Museokadulla, ja Jolie Shopit Uudenmaankadulla ja Kämp Gardenissa.

Kosmetiikka Helmi

Suomen vanhin kemppari! Talo on rakennettu 1936, alunperin liiketilassa toimi maitokauppa, ja vuonna 1940 siihen perustettiin Kemikalio Helmi, jonka tarinaa Kosmetiikka Helmi jatkaa yhtäjaksoisesti. Liiketilassa on yhä alkuperäinen puna-valkoruudullinen kivilattia.