leipomo

Rönttösrouva

Rönttösrouvan piirakat, kukot, pullat, leivät, kakut ja muut ovat kainuulaisten perinteiden pohjalta luotuja, käsintehtyjä, kotoisen näköisiä ja makuisia. Kahvila-konditoriassa voi maistella taitavien kondiittorien käsityönä valmistamia herkkuja, tai tilauksesta noutaa kuuluisia kakkuja, pikkuleipiä ja kaikkia muita tuotteita mukaan.

Tuffen Herkku

Leipä- ja leivonnaismyymälä myy leivoksia, kakkuja ja suolaisia piirakoita sekä juureen itseleivottuja leipiä. Erityisen suosittuja tuotteita ovat luomuruisleipä, beduiinileipä ja lihapiirakat.

Brooklyn Baking Co.

Brooklyn Baking Co. (ennen Brklyn Bakery) on valmistanut tuhansia kuppikakkuja vuodesta 2012 sekä satoja kakkuja useisiin helsinkiläisiin juhliin. Liikkeessä on tarjolla valikoima tuotteita keskiviikosta lauantaihin, koko valikoima on tarjolla etukäteen tilattaessa. Lisäksi liikkeessä on valikoima juhlakattaustarvikkeita: kynttilöitä, lautasliinoja ja lautasia, lahjapusseja ja muuta.

Leipomo sijaitsee samalla kadulla kuin Brooklyn Cafe.

Leipomo K.E. Avikainen

Kallion Torkkelinmäellä sijaitseva perinteinen leipomomyymälä aloitti aikoinaan vuonna 1955 Riihimäellä. Perheyritys leipoo edelleen kaikki tuotteensa paikan päällä käsityönä. Tarjolla niin suolaista kuin makeaa, mm. leipää, lihapiirakoita, wienereitä ja pullaa.

Marian Konditoria

Marian Konditoria on tunnettu mm. näyttävistä täytekakuista ja suussasulavista leivonnaisista. Käsityöllä leivotut tuotteet valmistuvat omassa leipomossa perinteitä kunnioittaen, suomalaisella ammattitaidolla.

Marian Konditorian tuotteita voi ostaa Marian Konditorian myymälöistä, kaupoista ja kahviloista eri puolilta pääkaupunkisetua.

Myymälöitä myös esim. Sörnäisissä, Käpylässä, Töölössä sekä Itä-Helsingissä Eastonissa.