Kuumia juomia takkatulen äärellä

On the right, surrounded by a brick wall facade, is the fireplace at Hotel Rantapuisto's restaurant. Immediately on the left are a table and 3 armchairs, in the background are dozens of tables set for service in the restaurant.
Lead text
Mikäpä olisi syksyisin ihanampaa kuin käpertyä viltin alle nauttimaan kupponen kuumaa takkatulen ääreen ja katsella liekkien loimotusta pimeinä ja sateisina syysiltoina.

Ihmisluonto vetää tulen äärelle ja avotulen lämmössä on mukavaa tuijotella hypnoottisena tanssivia liekkejä. Mikään ei vedä vertoja kunnon takkatulelle, varsinkin silloin kun ulkona myrskyää. 

Takkatulen äärellä pääsee Helsingissä istumaan iltaa ruoan ja juoman kanssa esimerkiksi Rastilan kartanomiljöössä Cafe Monamin vanhan koristeellisen kakluuniuunin äärellä tai Suomenlinnan linnoitussaarella vanhaan puutaloon kätkeytyvän Bastion Bistron kivitakan ja perinteisen pönttöuunin lämmössä.

Design-sauna Löylyn ravintolasalissa taas modernin lasitakan liekit luovat kontrastia panorama-merinäköalalle ja Hanasaaren ravintola Platsissa takkatuli tuo lämpöä skandinaavisen puuarkkitehtuurin keskelle.

 

On a table, with the fireplace roaring in the background, is a hot whiskey cocktail in a fancy glass tumbler, the stout, round whiskey bottle standing behind it.
Show in landscape format
Off

Lauttasaaressa kaksikin kohdetta tarjoaa mahdollisuuden nauttia juotavaa sekä syötävää takkatulen äärellä ja Hotelli Rantapuiston ravintolasta Ramsinniemessä löytyy iso ja tunnelmallinen tiilitakka. Niin ikään Scandic Grand Central Helsingin aulan lounge-tilassa pääsee nauttimaan takkatulesta.

Silloin kun ilma on aurinkoinen pääsee makkaraa paistelemaan Regatan perinteisen kahvilan nuotiopaikalla Töölössä.

Mukaan kannattaa ottaa myös sisäinen lämpö, sillä tulet eivät kaikissa paikoissa ole päivittäin sytyttyinä. Jos haluaa varmistaa tilanteen, on hyvä ottaa kohteeseen yhteyttä etukäteen.

Title
Sähkötakkoja ja kaasuliekkejä
Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Mikään ei vedä vertoja kunnon takkatulelle, varsinkin silloin kun ulkona myrskyää. Liekkien loimotuksesta voi Helsingissä nauttia eri puolilla kaupunkia.