Katuruoan helmet Helsingissä

Katuruokaa Helsingissä.
Finnish

Katuruoka on uusi musta. Ensi kojuja nähtiin vain festareilla, sitten niille alettiin järjestää omia tapahtumia. Nykyisin monilla on kärryjen lisäksi myös pysyvät tilat kaupungin paraatipaikoilla.

Fat Ramen

Fat Ramen tarjoilee täyttäviä ramen-kulhoja ja herkullisia steam buneja Hietsun hallissa. Katuoruokaravintolan viehättävyyttä korostaa sen sijainti ihanassa kauppahallissa, joka on nykyisin myös ilta-aikaan auki keskiviikosta lauantaihin. 
Hietalahden kauppahalli

Fisu & Ranet

Perinteisiä fish & chipsejä tarjoilevan Fisu & Ranet -katuruokaravintolan ehdoton etu on superhyvä remouladekastike, johon tekee mieli upottaa vaikka koko naama. Kampin keskuksen lisäksi kalaa ja raneja pääsee maistelemaan tapahtumissa.
6k food market, Kampin kauppakeskus

Fafa’s

Iso-Roban Fafa’s on niin suosittu eväiden noutopaikka, että viereistä Diana-puistoa on alettu kutsta Fafa’s-puistoksi. Suotuisalla säällä lähes jokaisella puistonpenkillä istuvalla on kädessään paljon vegaanisiakin vaihtoehtoja tarjoavan katuruokaraflan pussi. Eikä ihme – Fafa’siin jää koukkuun.
useita osoitteita

Ônam

Forumin katutasossa voi tutustua vietnamilaiseen katukeittiöön ravintolassa, jota pyöritetään perheyrityksen voimin. Trendikästä pho-keittoa on tarjolla Ônamissa joka päivä. Jos et ole autolla, maista vietnamilainen mojito eli pho-jito. Sen tuoksu ja maku vievät sinut suoraan Aasiaan.
Mannerheimintie 14

B-Smokery

Katuruokakojusta alkunsa saanut, Teurastamolla majaansa pitävä B-Smokery on jokaisen lihanhimoisen suosikki. Kasvisruokailijallekin löytyy listalta syötävää, jos uskaltautuu lihaisaan miljööseen. Täällä erityisen hyvää? Ruusukaali.
Työpajankatu 2 R1 C

Warung Chili & Cheese

Jaavalaista katuruokaa kotimaisista lähiraaka-aineista tarjoileva Warung Chili & Cheese -ruokakärry kiertää milloin missäkin pääkaupunkiseudulla – säävarauksella. Ihania grillattuja juustoleipiä saa myös vegaanisina!

Bali Brunch

Aiemmin Merihaassa toiminut Bali Brunch on asettunut uusiin ravintolatiloihin Vaasankadulla. Freesit, indonesialaisen fuusiokeittiön maut eivät ole ravintolan nimestä huolimatta pelkästään brunssiherkkuja – tämä rafla on auki iltakymmeneen kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaisin.
Vaasankatu 13

Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Katuruoka on uusi musta. Ensi kojuja nähtiin vain festareilla, sitten niille alettiin järjestää omia tapahtumia. Nykyisin monilla on kärryjen lisäksi myös pysyvät tilat kaupungin paraatipaikoilla.