Helsingin vastuullisemmat kahvilat

Lounaalla Way Bakeryn ikkunapöydässä
Lead text
Kiinnostaako vastuullisempi ravintolatarjonta? Olet oikeassa kaupungissa - Helsingistä löytyy runsaasti valinnanvaraa tiedostaville herkkusuille.

Helppo tapa tutustua kaupunkiin on ottaa sen ravintolatarjonta haltuun. Jos siis haluat todella tuntea Helsingin, kannattaa tarjota itselleen makumatka kaupungin mitä moninaisempiin ravintoloihin. Samalla voit helposti tehdä myös kestävämpiä valintoja, sen verran tuttu - ja tärkeä - juttu vastuullisuus monelle toimijalle on.

Ravintoloiden keskeisin asia kestävän kehityksen kannalta on se, mitä lautasella tarjotaan. Mitä enemmän syömme kasvisruokaa, sitä parempi se on ilmastolle. Toinen iso asia on ruokahävikki.

Kokosimme tähän valikoiman ravintoloita, jotka ovat läpäiseet Vastuullisempien valintojen kriteeristön. MyHelsinki.fitä selaillessasi erotat vastuullisemmat valinnat vihreästä kulmamerkistä.

Title
Kahvila-ravintoloita joista löytyy myös illallista

Valitse vastuullisemmin - mikäs se on?

Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä. Se siivilöi MyHelsinki.fin sisällöstä vastuullisempia palveluja, kuten ravintoloita, liikkeitä, käyntikohteita, tapahtumia ja majoitusvaihtoehtoja. Palvelun kivijalkana toimivat Helsingille räätälöidyt kriteerit, jotka on kehitetty yhdessä ajatushautomo Demos Helsingin sekä paikallisten sidosryhmien ja vastuullisuusasiantuntijoiden kanssa.

Banner text
Haluatko tietää lisää?
Mobile link text
Siirry Valitse vastuullisemmin -palveluun
Icon type
TS heart
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Kiinnostaako vastuullisempi ravintolatarjonta? Olet oikeassa kaupungissa - Helsingistä löytyy runsaasti valinnanvaraa tiedostaville herkkusuille.