Vastuullisempia baareja, pubeja ja klubeja Helsingissä

G Livelab, tiski
Lead text
Vastuullinen nautiskelu voi tarkoittaa erilaisia asioita. Helsingin vastuullisemmissa kuppiloissa ja klubeissa yrittäjät ovat miettineet monta juttua puolestasi.

Helsingin eläväinen ja erityislaatuinen yöelämä tarjoaa koettavaa moneen eri makuun. Jokainen kävijä tietenkin huolehtii omasta vastuullisuudestaan mutta eri pubit, baarit ja klubit näkevät paljon vaivaa yhteisen kokemuksen eteen.

Kuppiloissa ja klubeilla kestävä kehitys huomioidaan tuotteissa, tarjoilussa, energiankulutuksessa ja jätehuollossa, mutta paljon merkitystä on myös reilulla meiningillä niin henkilökuntaa kuin asiakkaita kohtaan.

Kokosimme tähän valikoiman paikkoja, jotka ovat läpäiseet Vastuullisempien valintojen kriteeristön. MyHelsinki.fitä selaillessasi erotat vastuullisemmat valinnat vihreästä kulmamerkistä.

Title
Viileitä oluita, hyviä keikkoja ja villejä klubeja

Valitse vastuullisemmin - mikäs se on?

Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä. Se siivilöi MyHelsinki.fin sisällöstä vastuullisempia palveluja, kuten ravintoloita, liikkeitä, käyntikohteita, tapahtumia ja majoitusvaihtoehtoja. Palvelun kivijalkana toimivat Helsingille räätälöidyt kriteerit, jotka on kehitetty yhdessä ajatushautomo Demos Helsingin sekä paikallisten sidosryhmien ja vastuullisuusasiantuntijoiden kanssa.

Banner text
Haluatko tietää lisää?
Mobile link text
Siirry Valitse vastuullisemmin -palveluun
Icon type
TS heart
Simple liftup
Show image on the left
Off
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Vastuullinen nautiskelu voi tarkoittaa erilaisia asioita. Helsingin vastuullisemmissa kuppiloissa ja klubeissa yrittäjät ovat miettineet monta juttua puolestasi.