Valokarnevaali 14.-24.10.2021

Linnanmäen valokarnevaali
Lead text
Puolentoista viikon ajaksi Linnanmäki täyttyy valosta, väreistä ja karnevaalitunnelmasta. Luvassa on myös valohahmoja ja livemusiikkia.

Valokarnevaalin aikana Linnanmäki syttyy loistoon kaikissa väreissä. Upea valaistus tuo piristystä ja energiaa vuoden pimeimmän ajan keskelle. Myös 70-vuotisjuhlavuottaan viettävä Vuoristorata saa näyttävän erikoisvalaistuksen.

Karnevaalitunnelmaa lisäävät huvipuiston alueella kulkevat taianomaiset valohahmot, kuten jääkuningatar ja -kuningas narreineen sekä säkenöivät uutuushahmot peiliherra ja peilirouva.

Valokarnevaalin aikana juhlitaan 70 vuotta täyttävää Vuoristorataa näyttävällä pyroshow'lla. Pyroshow'n musiikki kuljettaa 1950-luvulta tähän päivään liekkien ja valojen rytmittäessä matkaa. Luvassa on myös valovoimaisia esityksiä sambarytmeistä nouseviin artististeihin ja tuttuihin huippuesiintyjiin. 

Valokarnevaalin aikana pääsee myös kurkistamaan Linnanmäen iik!weekiltä tuttuun kammottavaan Motelliin. Vesitornin sisälle rakennetussa kohteessa voi tuntea olevansa keskellä kauhuelokuvaa, karmivan henkilökunnan tuodessa oman hermostuttavan lisänsä tunnelmaan. 

Tarkistathan aikataulut, ohjelmat, ohjeet ja lipunmyynti-infot Valokarnevaalin omilta sivuilta

 

Title
Lokakuun perinteisiä tapahtumia Helsingissä
Simple liftup
Show image on the left
Off
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Puolentoista viikon ajaksi Linnanmäki täyttyy valosta, väreistä ja karnevaalitunnelmasta. Luvassa on myös valohahmoja ja livemusiikkia.