Shoppaile kestävästi Helsingissä

Kaarna Living, liike ulkoa
Lead text
Senhän jo tiedätkin että kaikella ostamallasi on vaikutus, eikö vaan? Ympäristölle, sosiaalisesti, taloudellisti ja niin edelleen. Lukuisat liikkeet Helsingissä antavat onneksi mahdollisuuden tukea juuri sitä mikä sinulle on tärkeää.

Ostoksilla käydessä halutaan yhä useammin varmistua siitä, että tuotteet on valmistettu eettisesti, että ne kestävät mahdollisimman pitkään ja että niitä voidaan tarvittaessa korjata. Helsingistä löydät monia liikkeitä, joissa on helppo tehdä vastuullisempia valintoja.

Hiilijalanjälki pienenee kun pääsemme eroon pikamuodista ja kertakäyttökulttuurista. Lisäksi tuotteiden tekijöille on taattava reilu korvaus työstä sekä inhimilliset työskentelyolosuhteet.

Kokosimme tähän valikoiman liikkeitä, jotka ovat läpäiseet Vastuullisempien valintojen kriteeristön. MyHelsinki.fitä selaillessasi erotat vastuullisemmat valinnat vihreästä kulmamerkistä.

Title
Lisää kestävien ostosten paikkoja Helsingissä

Valitse vastuullisemmin - mikäs se on?

Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä. Se siivilöi MyHelsinki.fin sisällöstä vastuullisempia palveluja, kuten ravintoloita, liikkeitä, käyntikohteita, tapahtumia ja majoitusvaihtoehtoja. Palvelun kivijalkana toimivat Helsingille räätälöidyt kriteerit, jotka on kehitetty yhdessä ajatushautomo Demos Helsingin sekä paikallisten sidosryhmien ja vastuullisuusasiantuntijoiden kanssa.

Banner text
Haluatko tietää lisää?
Mobile link text
Siirry Valitse vastuullisemmin -palveluun
Icon type
TS heart
Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Helsingistä löytyy paljon vastuullisia liikkeitä, joissa voit tukea sinulle tärkeitä asioita.