8 x pyöräkaupat Helsingissä

Classic Bike pyöräkauppa
Lead text
Nyt on hyvä hetki tutustua Helsinkiin pyörän selässä. Listasimme liikkeitä, joista voit pyytää apua vanhan pyöräsi huoltoon tai ostaa kokonaan uuden kulkupelin. 

Bicyclean Helsinki

Diazin pariskunta on palvellut Bicyclean Helsinki -pyöräkauppansa asiakkaita Katajanokalla jo kymmenen vuotta. He ovat erikoistuneet perheiden pyöräilyyn ja Euroopassa valmistettuihin pyöriin. Merkeistä ovat tarjolla esimerkiksi belgialainen Achilles ja lapsille suunnattu Frog. Asiakkaan toiveesta voidaan myös tilata pyöriä, jotka eivät ole Bicyclean Helsingin valikoimassa. Liike vuokraa kaupunkipyöriä alk. 15 euron ja sähköpyöriä 50 euron päivähintaan. Kypärän saa lainaksi ja kaupan päälle ennalta suunniteltuja pyöräreittejä. Bicyclean Helsinki myy uusien lisäksi käytettyjä pyöriä. Oman pyöränsä voi huollattaa kaupassa alkaen 50 eurolla.
Bicyclean, Luotsikatu 14

Pelago Store

Arkipyöräilyyn keskittyvä brändi on noussut suosituksi helsinkiläisten keskuudessa. Tarjolla on sekä kaupunkiliikkumiseen että retkiajoon soveltuvia malleja. Pelagon kaupassa myydään lisäksi laukkuja, vaatteita, reppuja ja muita pyörätarvikkeita. Pyörät suunnitellaan Suomessa ja kootaan Puolassa. Pelago sai alkunsa siitä havainnosta, että ihmiset tapasivat käyttää harrastepyöriä myös arkikäytössä. Brändi halusi tarjota kaupunkilaisille laadukkaita arkiajoon suunniteltuja pyöriä. Tärkeää oli, että ajoasento on mukava ja satulasta on helppo reagoida liikenteeseen, tyylistä tinkimättä. Pyörän valinta aloitetaan kartoittamalla asiakkaan tarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Pyörien hinnat liikkuvat 675 eurosta ylöspäin. Pelagoja myydään Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa.
Pelago Bicycles, Kalevankatu 32

Pelago Bicycles
Show in landscape format
Off

Töölön pyörä ja Classic Bike

Viisivuotias Töölön pyörä on työntekijöiden omistama pyöräkauppa, jota pyörittää kahdeksan hengen osuuskunta. Liike on erikoistunut pyörien huoltoon ja tarjolla on myös harrastajatarvikkeita sekä osia erikoispyöriin. Töölön pyörässä myös kasataan pyöriä tilauksesta. Valikoima painottuu ajattomiin ja käytännöllisiin pyöriin, joita omistajat itsekin harrastavat. Kauppaan voi tulla myös täysin noviisina. Toinen töölöläinen pyöräkauppa, Classic Bike, on toiminut 12 vuotta pyörien maahantuojana ja agentuurina. Liike keskittyy Euroopassa valmistettuihin pyöriin ja kestävään kulutukseen. Tarjolla on esimerkiksi Riese&Mullerin ja HNF-Nicolain sähköpyöriä, tanskalaisia Christiania Bikes -laatikkopyöriä sekä Brompton-taittopyöriä. Erikoisuudeksi voidaan laskea ainutlaatuinen valikoima: Classic Bike myy muun muassa pakastinkaapilla varustettuja laatikkopyöriä!
Töölön pyörä, Linnankoskenkatu 2
Classic Bike, Mechelininkatu 15

Papa’s Bike, Larun pyörä ja Pyörähuolto.com

Larun pyörä on 40 vuotta vanha lauttasaarelainen perheyritys, joka on monen pyöräharrastajan suosikki. Kivijalkaliikkeen lisäksi Larun pyörällä on verkkokauppa sekä laaja sähköpyörävalikoima. Toinen mainio pyöräliike saarella on Papa’s Bike, perhe- ja kaupunkipyöräilyyn keskittyvä pyöräliike. Tarjolla on aikuisten ja lasten pyöriä sekä lasten kuljetukseen tarkoitettuja ratkaisuja, kuten japanilaisen Urban IKI:n lastenistuimia. Liikkeessä on myös laaja valikoima pyöräilykypäriä. Vastapäätä toimii sähkö- ja maastopyöriin erikoistunut myymälä Pyörähuolto.com, josta voi ostaa myös pyöräilyvaatteita ja -kenkiä.
Larun pyörä, Lauttasaarentie 50 
Papa’s Bike, Lauttasaarentie 14
Pyörähuolto.com, Meripuistotie 5

BAS-Shop pyöräkauppa
Show in landscape format
Off

BAS-Shop

Malmilainen BAS-Shop on pyöräharrastajien perustama liike, joka myy polku-, sähkö- ja potkupyöriä, pyöräkomponentteja ja varusteita. BAS-Shopilla on myös verkkokauppa. Kauppa on erikoistunut maastopyöriin, työmatkaliikennepyöriin ja erikoishuoltoihin. Huollon voi varata nettikalenterista. Asiakas saa huollosta sähköisen raportin, josta selviää, mitä pyörälle on tehty. BAS-Shopin sivuilla on lisäksi palvelevaa sisältöä, kuten tuote-esittelyitä, rengasvertailuja ja vinkkejä pyörien ylläpitoon. Liikkeellä on myös oma Youtube-kanava. BAS-Shop on yksi harvoista suomalaisista pyöräkaupoista, jotka tekevät erikoishuoltoja. Kaupassa huolletaan itse esimerkiksi maastopyörien iskunvaimentimia ja joustohaarukoita.
Bas Shop, Vanha Helsingintie 18

Show image on the left
Off
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Nyt on hyvä hetki tutustua Helsinkiin pyörän selässä. Listasimme liikkeitä, joista voit pyytää apua vanhan pyöräsi huoltoon tai ostaa kokonaan uuden kulkupelin.