Hernesaari, Ruoholahti ja Jätkäsaari

Viewed from the opposite side of Löyly's terrace, partially overlooking the sea to the right, two people climb out of the water having dipped after sauna. Under an overcast sky, the rocky shore stretches to the Eiranranta shoreline in the distance.
Lead text
Entisille satama- ja laivanrakennusalueille syntyvässä uudessa Helsingissä korvasi herkistyvät työn äänille. Voit tarkkailla jo pysähtyneitä tai vielä liikkeessä olevia nostureita, kuunnella miten jäänmurtajat rakentuvat telakalla ja katsella kun kaupunki kasvaa. Modernia kaupunkiasumista nousee joka puolelle samalla kun rannoilla viihdytään piknikien, ympärivuotisten ja joskus hyisienkin mereenpolskahdusten, sihahtelevien löylyjen ja kesäbileiden keskellä. Jos kaipaat haastetta niin saavu rantapenkereille talvimyrskyn kiihkeimpinä tunteina.
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Entisille satama- ja laivanrakennusalueille syntyvässä uudessa Helsingissä korvasi herkistyvät työn äänille. Voit tarkkailla nostureita, kuunnella miten jäänmurtajat rakentuvat ja katsella kun kaupunki kasvaa.