Helsingin vastuulliset nähtävyydet

Girl playing on top of Amos Rex domes
Lead text
Haluatko tutustua Helsingin nähtävyyksiin kestävällä tavalla? Ei hätää, kaupungista löytyy paljon vastuullisuuden vakavasti ottavia käyntikohteita.

Nähtävyyksien ihastelu Helsingissä onnistuu melko todennäköisesti vastuullisesti, vaikket edes kiinnittäisi asiaan sen suurempaa huomiota. Valinnanvaraa riittää, ja monet tahot kiinnittävät kestäviin valintoihin paljon huomiota.

Käyntikohteissa olennaista on miettiä, millainen energiasyöppö kiinteistö on sekä sitä, miten ihminen sinne saapuu. Keskenään hyvin erilaisilla kohteilla vastuullisuuden askeleet ovat myös erilaiset.

Kokosimme tähän valikoiman nähtävyyksiä, jotka ovat läpäiseet Vastuullisempien valintojen kriteeristön. MyHelsinki.fitä selaillessasi erotat vastuullisemmat valinnat vihreästä kulmamerkistä.

Valitse vastuullisemmin - mikäs se on?

Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä. Se siivilöi MyHelsinki.fin sisällöstä vastuullisempia palveluja, kuten ravintoloita, liikkeitä, käyntikohteita, tapahtumia ja majoitusvaihtoehtoja. Palvelun kivijalkana toimivat Helsingille räätälöidyt kriteerit, jotka on kehitetty yhdessä ajatushautomo Demos Helsingin sekä paikallisten sidosryhmien ja vastuullisuusasiantuntijoiden kanssa.

Banner text
Haluatko tietää lisää?
Mobile link text
Siirry Valitse vastuullisemmin -palveluun
Icon type
TS heart
Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Haluatko tutustua Helsingin nähtävyyksiin kestävällä tavalla? Ei hätää, kaupungista löytyy paljon vastuullisuuden vakavasti ottavia käyntikohteita.