Minne mennä maanantaisin Helsingissä?

A small crowd of people sit in deck chairs and stand by the railings, enjoying the sunny weather whilst admiring the view from Oodi's summer terrace.
Lead text
Joissakin museoissa ja käyntikohteissa ovet pysyvät kiinni maanantaisin huoltopäivän takia. Kokosimme alle listan kohteista, jotka palvelevat myös maanantaisin.

Jos saavuit Helsinkiin alkuviikosta saatoit yllättyä siitä, että osa museoista olikin suljettuna. Ei hätää, pienellä vaivalla löytyy tekemistä myös maanantaille. Joko olet uinut ulkoilma-altaassa Allas Sea Poolissa, käynyt uudessa upeassa keskustakirjasto Oodissa tai taidemuseo Amos Rexissä? Maailmanluokan kirjasto ja arkkitehtuurikohde Oodi on kuin nykyajan Nooan arkki ja siellä sijaitsevat tuhansien kirjojen lisäksi kaupunkiverstas, kahviloita, elokuvateatteri Kino Regina ja kesäisin voi katsella maisemia näköalaparvekkeelta. 

Urbaanin taidemekan Amos Rexin uudet maanalaiset näyttelytilat ihastuttavat ja herättävät keskustelua. Lasipalatsin funkkisrakennuksessa sijaitsee useita ravintoloita ja kahviloita sekä ostospaikkoja. Lasipalatsin aukion terasseillla voi nauttia kesäisin aurinkoista hetkistä, ruuasta ja virvokkeista. Myös Helsingin kaupunginmuseo on auki maanantaisin.

Kauppahalleissa on mielenkiintoista tutkia paikallisia herkkuja ja ostaa tuliaisia kotiinviemisiksi. Eläinten ystäville suosittelemme visiittiä Korkeasaaren eläintarhaan tai Sea Life Helsinkiin. Ja ainahan voi poiketa kirkkoon ihailemaan alttaritauluja tai vain hiljentymään hetkeksi arjen keskellä. 

Show image on the left
Off
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Joissakin museoissa ja käyntikohteissa ovet pysyvät kiinni maanantaisin huoltopäivän takia. Kokosimme listan kohteista, jotka palvelevat myös maanantaisin.