Hotelleja joista koko perhe voi nauttia

A deluxe room with sea view through windows that fill the far wall. Armchairs and a table sit in front of the window, and a king sized bed covered neatly in white sheets, sits to the left of the photo.
Lead text
Suunnitteletko matkaa Helsinkiin perheen kanssa? Tässä listaus mukavista majoituskohteista kaikille lasten kanssa matkaaville.

Lasten kanssa reissatessa saa uudenlaisia näkökulmia niin nähtävyyksiin kuin myös majoituskohteisiin. Helsingistä löydät helposti hotellin, joka tarjoaa kokemuksia koko perheelle. Kokosimme alle muutaman esimerkin hotellitarjonnasta.

Scandic Grand Central Helsinki

Helsingin päärautatieaseman yhteyteen juuri avattu Scandic Grand Central on tasokas perheystävällinen hotelli. 

Original Sokos Hotel Vaakuna

Uusittu Original Sokos Hotel Vaakuna on hyvä keskipiste päivän puuhille, ja lapsille saa hotellista mukaan vaikka keppihevosen tai kiikarit.

Clarion Hotel Helsinki

Tornihotelli uima-altaalla ja mahtavilla maisemilla. Meren äärellä sijaisevan Clarion Hotel Helsingin kattobaari sopii myös lapsiperheille alkuillasta.

Hotel Fabian

Aivan Kasarmitorin vieressä sijaitseva Hotel Fabian tarjoaa tilavat ja kodikkaat huoneet kivenheiton päässä Olympiaterminaalista ja Helsinki Biennaalin paviljongista.

Scandic Park Helsinki

Perheystävällisestä Scandic Park Helsingistä löydät uima-altaan ja saunan, ja pääset helposti Töölönlahden rannalle ja Olympiastadionia ihmettelemään.

Hilton Helsinki Kalastajantorppa

Erilainen vaihtoehto vehreässä merellisessä ympäristössä. Hilton Helsinki Kalastajantorppaan pääsee helposti autolla. 

Lapland Hotels Bulevardi

Lappi-teema ja spa-huoneet ovat Lapland Hotels Bulevardin erikoisuuksia. Lisää plussaa tuo keskeinen sijainti.

Eurohostel

Edullinen Eurohostel tarjoaa usean vuoteen huoneita, keittötiloja ja sijainnin lähellä Viking Linen terminaalia.

The Folks Hotel Konepaja

Linnanmäen vieressä sijaitsevasta The Folks Hotel Konepajasta löytyy perheille suunniteltuja tilavia huoneita. 

Hotel Katajanokka

Lähellä Viking Linen terminaalia sijaitseva Hotel Katajanokka on jännä paikka, jossa vankilahistoria on yhä käsinkoskeltavasti läsnä. 

Glo Hotel Art

Helsingin trendikkäässä Design District -alueella sijaitseva Glo Hotel Art tarjoaa perheille vierekkäisiä huoneita. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista ja lapset varmasti ihastuvat siihen. Lisäksi he saavat värikynät saapuessaan ja saippuakuplat lähtiessään - puhumattakaan tikkareista, jotka he löytävät heidän makuuhuoneissaan!

 

Show image on the left
Off
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Suunnitteletko matkaa Helsinkiin perheen kanssa? Tässä listaus mukavista majoituskohteista kaikille lasten kanssa matkaaville.