5 x hyvän olon päivä Helsingissä

Yrjönkadun uimahalli Helsingissä.
Finnish

Helsingistä löytyy lukuisia vaihtoehtoja täydellisen hyvän olon päivän viettämiseen. Rentouttavan päivän voi viettää joko yksin tai nautiskella elämyksistä ystävän kanssa. Yhdistä hemmottelu ruokaan ja juomaan - tässä viisi suosikkia!

Enni Koistinen
Musla
Enni Koistinen / Musla

Yrjönkadun uimahalli + Café Yrjö

Vaikka Yrjönkadun uimahalli onkin virallisesti uimahalli, vastaa kakkoskerroksen tunnelma lepohytteineen enemmänkin rentouttavaa ja vanhaa eteläeurooppalaista kylpylää. Vierailu on hauskaa kavereiden kanssa, mutta erityisen rentouttavaa yksin. Sisäänpääsy kannattaa ostaa uimahallin kakkoskerrokseen, jolloin voi nautiskella uimahallin höyry- ja puusaunoista. Kakkoskerroksessa palveleva Café Yrjö tarjoilee kylpytakissa loikoileville herkullista huikopalaa ja janojuomaksi legendaarista simaa. Hot tip: tarjoilut kannattaa tilata heti saapumisen yhteydessä, jolloin voi istuutua valmiiseen pöytään toivottuun kellonaikaan suoraan höyryävänä saunasta.

Kämp Spa + Salutorget

Hotelli Kämpin yhteydessä toimiva juuri uudistettu Kämp Spa on avoinna muillekin kuin hotellin vieraille. Ylellinen spa tarjoaa hemmotteluhoitoja hieronnasta kasvohoitoihin sekä räätälöityjä hoitoja myös miehille, kaveruksille ja odottaville äideille. Erityisen luksusta on mennä hieronnan jälkeen saunaosaston eukalyptukselta tuoksuvaan höyrysaunaan loikoilemaan. Hemmotteluhetkeä voi jatkaa nauttimalla leivoksista kivenheiton päässä sijaitsevassa Salutorgetissa, jossa tarjoillaan erinomainen Kello viiden tee leivos- ja voileipätornilla (saatavilla myös vegaanisena!).

Jolie Spa + Kissakahvila Helkatti

Jolie Spa on pelkästään laadukkaita ja luotettavia ekosertifioituja hoitolasarjoja käyttävä luonnonkosmetiikkahoitola. Monet Jolie Spa:n hoidot sopivat herkkäihoisimmillekin, sillä ennen hoitoja käydään läpi oman ihon yksilölliset tarpeet. Lukuisten erilaisten kasvohoitojen lisäksi valittavana on muun muassa stressiä lievittävä vartalo- ja jalkahoitoja sekä lymfahierontaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hemmotteleva ja energisoiva jalkahoito hierontoineen pitkän kävelypäivän päätteeksi? Jolie Span jälkeen voi mennä nauttimaan kehräävien kissojen ja kakkupalojen rentouttavasta voimasta Kissakahvila Helkattiin.

Helsinki Day Spa + Bier Bier

Laadukkaista hoidoistaan tunnettu Helsingin ensimmäinen Day Spa tarjoaa luksustunnelmaa Helsingin ydinkeskustassa. Hierontoja, kasvohoitoja, mani- ja pedikyyrejä sekä muita erikoiskasvohoitoja, kuten kiinteyttävä ja ihon väriä tasoittava valoimpulssihoito. Arjesta irrottautuminen on taattua hoitojen jälkeenkin, kun rentoudut Helsinki Day Span tyylikkäässä oleskelutilassa. Hemmottelun jälkeen voi kävellä kadun toiselle puolelle Bier Bier -baariin, jonka valikoimasta löytyy upeita käsityöläisoluita ja pientilaviinejä.

Kotiharjun sauna + Riviera

Kotiharju on yksi legendaarisimmista korttelisaunoista, jossa pääsee lisämaksusta halutessaan myös hierottavaksi tai pesijän kuurattavaksi. Kotiharjun sauna ei edusta perinteistä luksusta, vaan rehtiä ja aitoa menoa. Kotiharjun saunan erikoisuus on tilauksesta pyydettävä kuppaus, jota pidetään rentouttavana ja puhdistavana kokemuksena. Saunomisen jälkeen voi lysähtää voimattomana naapuruston Riviera-elokuvateatterin pehmeisiin nojatuoleihin ja siemailla samalla talon erinomaisia elokuvateemaisia cocktaileja. 

Show image on the left
Off
Show created/updated
On
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Helsingistä löytyy lukuisia vaihtoehtoja täydellisen hyvän olon päivän viettämiseen. Rentouttavan hemmottelupäivän voi viettää joko yksin tai nautiskella elämyksistä ystävän kanssa.