Helsingin majoituskohteet vastuullisille matkailijoille

Original Sokos Hotel Tripla, Standard King room
Lead text
Jos vastuullisuus on sinun juttusi, Helsingistä löytyy laaja valikoima hyviä majoitusvaihtoehtoja tulevalle lomallesi. Lukuisat alan toimijat ovat lähteneet ratkomaan matkustamiseen liittyviä kysymyksiä erittäin tosissaan.

Vastuullisuuteen suhtaudutaan Suomessa vakavasti ja majoitusala on tarkastellut toimintojaan kriittisesti jo pitkään. Helsingistä löytyy laaja valikoima kestäviä hotelleja, huoneistoja ja hostelleja - kaikki sopivia myös staycationin viettoon.

Hotelleissa ollaan jo vuosia kiinnitetty huomiota energian- ja vedenkulutukseen. Seuraavia askeleita ovat esimerkiksi vegaanitarjonnan lisääminen ja julkisen liikenteen korostaminen.

Kokosimme tähän valikoiman majoituskohteita, jotka ovat läpäiseet Vastuullisempien valintojen kriteeristön. MyHelsinki.fitä selaillessasi erotat vastuullisemmat valinnat vihreästä kulmamerkistä.

Valitse vastuullisemmin - mikäs se on?

Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa valitsemaan kestävämpiä tapoja elää ja viihtyä Helsingissä. Se siivilöi MyHelsinki.fin sisällöstä vastuullisempia palveluja, kuten ravintoloita, liikkeitä, käyntikohteita, tapahtumia ja majoitusvaihtoehtoja. Palvelun kivijalkana toimivat Helsingille räätälöidyt kriteerit, jotka on kehitetty yhdessä ajatushautomo Demos Helsingin sekä paikallisten sidosryhmien ja vastuullisuusasiantuntijoiden kanssa.

Banner text
Haluatko tietää lisää?
Mobile link text
Siirry Valitse vastuullisemmin -palveluun
Icon type
TS heart
Show image on the left
Off
Show created/updated
Off
Show in search dropdown
Off
Teaser text
Jos vastuullisuus on sinun juttusi, Helsingistä löytyy laaja valikoima hyviä majoitusvaihtoehtoja tulevalle lomallesi.